in

PRVI KADROVI IZ ZATVORA! Osman Karić posjetio sina

PRVI KADROVI IZ ZATVORA! Osman Karić posjetio sina
Slatka-Tajna.Eu

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, odlučio je da danas posjeti svog sina u zatvoru. Stefan se nalazi u Sremskoj Mitrovici, gdje mu je ranije određeno zadržavanje u pritvoru do 30 dana, kao glavnom osumnjičenom za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije.

Prije nego što je otišao do zatvora, Osman je posjetio Stefanovog druga iz rijalitija Mikija Đuričića, kojem je donio omiljene stripove. Nakon Kupinova zaputio se ka Sremskoj Mitrovici.

Nije poznato da li je Osman uspio da posjeti Stefana i vidi se sa njim, ali je na svom Instagram storiju objavio zgradu zatvora. Osman je snimio zatvor i objavio story uz pjesmu “Zašto nisam ptičica da letim daleko”, koju u originalu izvodi Boban Zdravković.

Nataša je i dalje u teškom stanju, a kako je sama izjavila nedavno, situacija se zakomplikovala. Ona se obratila javno i Osmanu, kao i advokatu njegovog sina.

– Molim sve novinare za razumijevanje, trenutno nisam u mogućnosti da dajem izjave i izvještavam o stanju i daljim procedurama. Nisam dobro, nije nimalo lako i ovo je ozbiljnije nego što sam mislila, za šta imam pokriće u vidu dokumentacije, da ne ispadne da kukam za nešto što je bezazleno. Molim Boga da se sve dobro i što prije završi, a onda ću ispričati kroz šta sam sve prošla. Ne zbog medijskog prostora, to me najmanje interesuje, nego kao što vidim po “nečijim” sramnim izjavama da sam ja zapravo dobro, da “dramim” bez razloga, a time sam sebi uskače u stomak, jer da zna šta je moglo da mi bude (i to uopšte ne pretjerujem, ne mogu to ni da prevalim preko usta), molio bi Boga samo da budem dobro (zbog svog najmilijeg jelte). Ne dam da se pere i to je moje pravo. Iza svake riječi stojim i to će se dokazati. Nadam se da ovoj golgoti dolazi uskoro kraj i da ću biti dobro, to mi je sad najbitnije – napisala je Šavija na svom Instagram story-ju.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

S čime se sve bore socijalni radnici?

S čime se sve bore socijalni radnici?

Najlakši recept za domaći džem od jagoda: Bez šećera i konzervansa

Najlakši recept za domaći džem od jagoda: Bez šećera i konzervansa