in

Alphabet Group stigao u Sarajevo

Alphabet Group stigao u Sarajevo
Slatka-Tajna.Eu
Alphabet Group stigao u Sarajevo

Misija Alphabet Groupa je jačanje domaćeg potencijala i prema reakcijama gostiju dolazi u pravo vrijeme – vrijeme kada je pronalazak pravih ljudi, nihov razvoj i zadržavanje u firmi postao poslovni imperativ.  

“Idejom da koristimo domaći potencijal i da –  umjesto što uvozimo  – počnemo izvoziti znanje, ujedinili smo snagu i energiju i dobili ovu lijepu domaću priču. Pod sloganom Vaš potencijal – Naša misija Alphabet Group postaje sve prepoznatljiviji  brend a projekti koje rade nisu ograničeni samo na tržište Bosne i Hercegovine, već se polako u portfoliju pojavljuju i inostrani partneri. 

Nakon što smo formalno otvorili kancelariju i u Sarajevu, plan je da se pozicioniramo kao vodeća kompanija u Bosni i Hercegovini u našem segmentu. U svemu tome ključna je sinergija profesionalnog pristupa, posvećenosti i zajedničkih vrijednosti, a tu sinergiju smo propoznali u Alisi Lingo koja preuzima ulogu partnera i direktorice kancelarije u Sarajevu”, istakao je Gojko Rodić.

Svojim uslugama, kroz dugogodišnje iskustvo i strast ka ostvarenju cijeva, Alphabet Group putem usluge Head Huntinga podržava klijente u pronalasku onih pravih kandidata. Istovremeno, zahvaljujući ulaganju u digitalizaciju – ubrzava proces regrutacije i selekcije svojim partnerima te im na taj način štedi ključni resurs – vrijeme!

a razumijemo suštinski potrebe naših partnera te da prilagodimo treninge iz oblasti prodaje, komunikacije i ličnog razvoja potrebama naših partnera, čime im pomažemo da lakše i brže postižu željene rezultate.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Raditi u timu koji ima slican sistem vrijednosti, a ujedno raditi i za sebe je za mene dobitna kombinacija. Vjerujem da ću svojim dugogodisnjim iskustvom iz oblasti upravljanja ljudskim potencijalima, strascu kao Biznis Coachingu i  edukovanja odraslih sa savremenim metodama dati značajan doprinos Alphabet Groupu i našim klijentima. Večeras osjećam veliko zadovoljstvo jer gradimo jednu domacu pricu, koristimo nase potencijale i strucnjake koji ce djelovati regionalno.“

Pokreće nas žar da u kolektivima naših partnera osiguramo ljude koji su zadovoljni i angažovani na pozicijama na kojima mogu dati maksimum i iskazati svoj potpuni potencijal. Naša snaga je što smo uspješna priča domaćih profesionalaca”, poručila je Lingo, te istakla da je zajednički cilj liderstvo na regionalnom tržištu. 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Za mene ne postoje intelektualno muški ili ženski poslovi, možda u onim poslovima koji se odvijaju snagom mišića, ali ne i snagom uma

Za mene ne postoje intelektualno muški ili ženski poslovi, možda u onim poslovima koji se odvijaju snagom mišića, ali ne i snagom uma

Hrana koju ne treba da jedete za doručak

Hrana koju ne treba da jedete za doručak