in

Alphabet Group stigao u Sarajevo

Alphabet Group stigao u Sarajevo
Slatka-Tajna.Eu
Alphabet Group stigao u Sarajevo

Misija Alphabet Groupa je jačanje domaćeg potencijala i prema reakcijama gostiju dolazi u pravo vrijeme – vrijeme kada je pronalazak pravih ljudi, nihov razvoj i zadržavanje u firmi postao poslovni imperativ.  

“Idejom da koristimo domaći potencijal i da –  umjesto što uvozimo  – počnemo izvoziti znanje, ujedinili smo snagu i energiju i dobili ovu lijepu domaću priču. Pod sloganom Vaš potencijal – Naša misija Alphabet Group postaje sve prepoznatljiviji  brend a projekti koje rade nisu ograničeni samo na tržište Bosne i Hercegovine, već se polako u portfoliju pojavljuju i inostrani partneri. 

Nakon što smo formalno otvorili kancelariju i u Sarajevu, plan je da se pozicioniramo kao vodeća kompanija u Bosni i Hercegovini u našem segmentu. U svemu tome ključna je sinergija profesionalnog pristupa, posvećenosti i zajedničkih vrijednosti, a tu sinergiju smo propoznali u Alisi Lingo koja preuzima ulogu partnera i direktorice kancelarije u Sarajevu”, istakao je Gojko Rodić.

Svojim uslugama, kroz dugogodišnje iskustvo i strast ka ostvarenju cijeva, Alphabet Group putem usluge Head Huntinga podržava klijente u pronalasku onih pravih kandidata. Istovremeno, zahvaljujući ulaganju u digitalizaciju – ubrzava proces regrutacije i selekcije svojim partnerima te im na taj način štedi ključni resurs – vrijeme!

a razumijemo suštinski potrebe naših partnera te da prilagodimo treninge iz oblasti prodaje, komunikacije i ličnog razvoja potrebama naših partnera, čime im pomažemo da lakše i brže postižu željene rezultate.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Raditi u timu koji ima slican sistem vrijednosti, a ujedno raditi i za sebe je za mene dobitna kombinacija. Vjerujem da ću svojim dugogodisnjim iskustvom iz oblasti upravljanja ljudskim potencijalima, strascu kao Biznis Coachingu i  edukovanja odraslih sa savremenim metodama dati značajan doprinos Alphabet Groupu i našim klijentima. Večeras osjećam veliko zadovoljstvo jer gradimo jednu domacu pricu, koristimo nase potencijale i strucnjake koji ce djelovati regionalno.“

Pokreće nas žar da u kolektivima naših partnera osiguramo ljude koji su zadovoljni i angažovani na pozicijama na kojima mogu dati maksimum i iskazati svoj potpuni potencijal. Naša snaga je što smo uspješna priča domaćih profesionalaca”, poručila je Lingo, te istakla da je zajednički cilj liderstvo na regionalnom tržištu. 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Za mene ne postoje intelektualno muški ili ženski poslovi, možda u onim poslovima koji se odvijaju snagom mišića, ali ne i snagom uma

Za mene ne postoje intelektualno muški ili ženski poslovi, možda u onim poslovima koji se odvijaju snagom mišića, ali ne i snagom uma

Hrana koju ne treba da jedete za doručak

Hrana koju ne treba da jedete za doručak