in

Najava: Industrijski sajam “Sarajevo Industry Fair – SIF 2023”

Najava: Industrijski sajam “Sarajevo Industry Fair – SIF 2023”
Slatka-Tajna.Eu
Najava: Industrijski sajam “Sarajevo Industry Fair – SIF 2023”

Sajam će biti organizovan na prostoru od preko 5.000 m2 zatvorenog prostora i preko 5.000 m2 otvorenog prostora.

Na ovom prostoru kompanije će imati jedinstvenu priliku da predstave i promovišu svoje proizvodne potencijale i novitete, kolekcije i trendove, da se povežu sa poslovnim partnerima i kupcima iz BiH, Regiona i Evrope te unaprijede svoju prodaju krajnjim kupcima.

Program sajma obuhvata istraživanje i projektiranje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju i hidrogradnju, materijale, opremanje objekata, građevinske mašine, uređaje i alate, adaptaciju, rekonstrukciju i restauraciju, zanate, informatičke tehnologije, automatizaciju i upravljanje. Također na sajmu će biti moguće vidjeti sve vrste industrijskih mašina, od mašina za drvnu industriju do mašina za sve ostale industrije. Sajam obuhvata i metalnu industriju kao jednu od najpotentnijih industrija u Bosni i Hercegovini u ovom trenutku. Pored toga na sajmu ce biti kompanije vezane za obnovljive izvore energije te energetsku efikasnost kao i alternativne izvore grijanja i hladjenja.

Sajam kao mjesto direktnog susreta ponude i potražnje i značajan marketinški faktor omogućit će kompanijama da upoznaju konkurenciju, ostvare neposredne poslovne kontakte, razmijene iskustva i ideje, odnosno da spoznaju vlastite mogućnosti i kvalitete, te time zasigurno doprinesu svojoj povećanoj konkurentnosti.

Na Sajmu će također postojati mogućnost direktne prodaje proizvoda posjetiteljima.

Pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta kompanijama ali i krajnjim korisnicima bit će omogućeno prisustvo i na stručnim panelim i predavanjima tokom tri dana trajanja sajma.

Sarajevo Industry Fair „SIF“ od momenta svog osnivanja teži da postane mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođaća i zastupnika iz BiH, regiona, Evrope i svijeta.

U 2023. godini kompanijama se nudi prilika da u glavom gradu Bosne i Hercegovine za tri sajamska dana zasigurno ostvare dobre prodajne rezultate, kako krajnjim kupcima tako i pravnim licima (poslovnim subjektima).

Sajam je jedini prodajni i marketinški medij koji unaprijed osigurava kvalificirane posjetitelje na štandu kompanija koje izlažu u direktnom (face to face) prodajnom okruženju, a koji investiraju svoje dragocjeno vrijeme i troškove da bi bili na sajmu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prijave za učešće na sajmu je moguće uraditi putem:

➢ mail: bausarajevo@gmail.com

profiteamsa@gmail.com

➢ Kontakt: +387 61 400 042

“Upravo iz tog razloga sajam uistinu predstavljaja izvanrednu marketinšku priliku. Najveća preporuka i referenca iza organizacije jeste organizacija Međunarodnog sajma namještaja ‘Sarajevo4Walls’”, kazali su ispred organizacije “Profi Team”.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U nedjelju oblačnije, južina i većinom toplije, krajem dana moguće malo kiše

U nedjelju oblačnije, južina i većinom toplije, krajem dana moguće malo kiše

Neuroplastičnost ključna stavka u razvoju vještina i čula

Neuroplastičnost ključna stavka u razvoju vještina i čula