in

Pogledajte novi dom J. Lo i Bena Afflecka za koji su izdvojili vrtoglavu cifru: Napokon su se skućili

Pogledajte novi dom J. Lo i Bena Afflecka za koji su izdvojili vrtoglavu cifru: Napokon su se skućili
Slatka-Tajna.Eu

Foto: img.buzzfeed.com

Potraga za novim domom zvjezdanog para, Jennifer Lopez i Bena Afflecka, napokon je završena. Sada je potvrđeno kako su pronašli posjed za kojim su tragali dvije godine, a nalazi se u Pacific Palisadesu nedaleko od Los Angelesa.

Značajno je skuplji od iznosa koji su imali na umu (nagađa se da im je granica bila 40 miliona dolara) i stajat će ih čak 64 miliona dolara, no odabrano zdanje ima značajnu prednost u odnosu na vilu u Rustic Canyonu, koju su nedavno htjeli kupiti za gotovo 35 miliona dolara.

Ima impresivnu okućnicu od 1,13 hektara i zajamčenu privatnost. Stvar je u tome da bračni par svoju djecu, 14-godišnje blizance Emme i Maximiliana iz bivšeg braka Jennifer Lopez s pjevačem Marcom Anthonyjem, te klince Bena Afflecka iz braka s Jennifer Garner, 17-godišnju Violet, 14-godišnju Seraphinu te 11-godišnjeg Samuela, žele podizati što je privatnije moguće. Čini se kako je to prevagnulo da odaberu prostran i dobro čuvan posjed.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zdanje na tri sprata opremljeno je dizalom, nalazi se na brežuljku i gleda prema kanjonu, što omogućuje obilje prirodnog svjetla u svim prostorijama tijekom dana. Njihov novi dom nalazi u susjedstvu vile koju je Affleck dijelio s bivšom suprugom dok su devet godina bili u braku.

Impresivna vila ima osam spavaćih soba i jedanaest kupaonica, kino dvoranu, igraonicu s atrakcijama za mlade, a u dvorištu se nalazi prostrani bazen. Budući da je pjevačica i glumica u veljači ove godine oglasila prodaju svog imanja u Bel Airu za 48 milijuna dolara, doznalo se kako traži 20 miliona dolara više od iznosa koji je platila 2015. godine.

Affleck je nedavno prodao svoju vilu za oko 30 miliona dolara, tako da bračni par ipak neće finansijski loše proći ulaganjem u zajedničku nekretninu. Sve sobe izlaze na osunčanu terasu, a kako će se u dane kad će djeca Bena Afflecka biti s njima, porodicu značajno povećati, u ogromnoj kuhinji opremljenoj poput “svemirskog broda”, bit će mjesta za sve.

Bračnom paru na raspolaganju je raskošno opremljena biblioteka, blagovaonice, nekoliko dnevnih soba s kaminom i lukzusnim sjedaćim garniturama, prostor za primanje gostiju, vinski podrum, a ako netko nakon partyja odluči prenoćiti, za prijatelje imaju posebnu, gostinjsku kuću.

Bitan detalj je prostrana teretana sa svim luksuznim popratnim sadržajima, od saune do turskog kupatila. Prijatelji para jedva čekaju pozivnicu za zabavu povodom useljenja i razgledavanje posjeda za kojim su Jennifer i Ben toliko dugo tragali.

The post Pogledajte novi dom J. Lo i Bena Afflecka za koji su izdvojili vrtoglavu cifru: Napokon su se skućili appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prepoznajete li ga? Kao izbjeglica došao iz Banja Luke u Hrvatsku, a danas je težak milione eura

Prepoznajete li ga? Kao izbjeglica došao iz Banja Luke u Hrvatsku, a danas je težak milione eura

Polumaraton Stazama Bosne Srebrene od Srebrenice do Potočara

Polumaraton Stazama Bosne Srebrene od Srebrenice do Potočara