in

Poginula jedna osoba, 11 ozlijeđenih, od kojih 4 teže

Poginula jedna osoba, 11 ozlijeđenih, od kojih 4 teže
Slatka-Tajna.Eu
Poginula jedna osoba, 11 ozlijeđenih, od kojih 4 teže

Prometna nesreća na autocesti A3

Foto: HTV / HRT

Zbog guste magle, iza 18 sati na autocesti A3 Bregana – Lipovac dogodilo nekoliko prometnih nesreća. Najteža kod Nove Gradiške. U lančanom sudaru sudjelovalo je nekoliko desetaka teretnih i osobnih automobila. Jedna osoba smrtno je stradala, a 11 ozlijeđeno, od kojih 4 teže. Prekinut je promet između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca. 

Adrijan Vucić izvijestio je za Dnevnik 3 da situacija ne izgleda dobro.

Jedna je osoba poginula, a 11 ih je u bolnici u Novoj Gradiški, od čega je 4 s težim ozljedama. Promet je zatvoren, vozi se obilaznim cestama. Još nema službene potvrde o tome koliko je vozila sudjelovalo u nesreći. Više će se znati nakon očevida koji će zbog guste magle potrajati do dugo u noć, rekao je.

U bolnicu u Novoj Gradiški je dopremljeno 11 ozlijeđenih osoba od kojih četvero ima teške tjelesne ozljede.

– Jedna osoba ima otvorene lomove ekstremiteta što je zahtijevalo hitan operacijski zahvat. Ostali ozlijeđeni su na dijagnostičkim pretragama, rekao je Josip Kolodziej, dr.med., ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U prometnim nesrećama na autocesti A3 kod Nove Gradiške je sudjelovalo više vozila. Jedna osoba je smrtno stradala, 11 osoba je ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu u Novoj Gradiški, od kojih su 4 osobe teško ozlijeđene, priopćila je policija.

Promet na južnoj kolničkoj traci autoceste A3 u smjeru Lipovca između čvora Okučani i Nova Gradiška je zatvoren te se preusmjerava obilazno. Također se zbog guste magle vozi uz ograničenje brzine od 40 km/h, dodaju iz PU Brodsko-posavske.

Policija apelira na vozače da budu strpljivi i oprezni u vožnji, te da vožnju prilagode uvjetima i stanju na cestama, kao i atmosferskim prilikama – gustoj magli.

Detalje oko prometne nesreće policija će priopćiti sutra, a nakon završetka očevida koji će najvjerojatnije potrajati do ranih jutarnjih sati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dnevnik u 19: Brojne osude mizoginih izjava Dodika

Dnevnik u 19: Brojne osude mizoginih izjava Dodika

Najbolje i najskuplje odjevne kombinacije Jelene Karleuše: Koštaju papreno i komentariše ih cijeli svijet

Najbolje i najskuplje odjevne kombinacije Jelene Karleuše: Koštaju papreno i komentariše ih cijeli svijet