in

ZNA I KADA ĆE UMRIJETI: Baba Vanga je Saši Popoviću prorekla cijeli život

ZNA I KADA ĆE UMRIJETI: Baba Vanga je Saši Popoviću prorekla cijeli život
Slatka-Tajna.Eu

Lepa Brena nedavno je pričala u emisiji Ognjena Amidžića o svojoj posjeti čuvenoj bugarskoj proročici Baba Vangi, koja joj je sve pogodila! Tada, prije 30 godina, na vrata Baba Vange pokucao je i Saša Popović, koji zahvaljujući njoj sada zna koliko će još živjeti.

– Imali smo turneju u Bugarskoj, pa smo ljude iz Ministarstva kulture koji su to organizovali zamolili da posjetimo Baba Vangu. Veče prije nego što je trebalo da je sretnemo kod Brene i mene je došla jedna žena i donijela svakom po dvije kocke šećera. Rekla je da ih zavijemo u salvetu i stavimo ispod jastuka tokom noći, a ujutru da ih damo proročici. Tako smo i uradili. Vanga je uzela one dvije kocke šećera, minut nije progovorala i onda mi je rekla: “Dva puta ne ponavljam i zato slušaj”. Pogodila je da imam 37 godina, da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći i da majka više ne pali svijeću za slavu – priča Popović i dodaje da je čak “videjla” i raspad grupe:

-Rekla je stvari za koje smo Brena i ja mislili da nema šanse da se dogode, a to je da će raspasti “Slatki greh”! Ispričala mi je da ću u 47. ili 48. postati veliki direktor i imati cijelu estradu pod nogama. Pitao sam je i kada ću se oženiti, jer me je čekao brak čim se vratim s turneje. Rekla je da se neću oženiti bar narednih šest godina. Zanimalo me je i koliko ću dugo živjeti. Umrećeš u 86. godini, nećeš poginuti, niti ćeš stradati od nekog oružja. Zaspaćeš i nećeš se probuditi”, jasno se sjećam njenih riječi. Poslije te posjete bio sam zbunjen, ali sada vidim da se sve desilo kako je rekla. “Slatki greh” se raspao 1991. godine zbog rata, sa Suzanom sam počeo da se zabavljam 1996. godine, a venčali smo se 1998. Poslije toga smo otvorili “Grand”, postao sam direktor i sada čekam tu 86. godinu- rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Telegraf)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Čaj od ova četiri sastojka riješiće vas prehlade

Čaj od ova četiri sastojka riješiće vas prehlade

QUEM RIR JÁ SABE NÉ??

QUEM RIR JÁ SABE NÉ??