in

“ČUVAJ SE BIJESA STRPLJIVOG ČOVJEKA I PAZI SE UBUDUĆE!” Selma uputila brutalnu poruku bivšem suprugu

“ČUVAJ SE BIJESA STRPLJIVOG ČOVJEKA I PAZI SE UBUDUĆE!” Selma uputila brutalnu poruku bivšem suprugu
Slatka-Tajna.Eu

Popularni pjevač, Dado Polumenta i vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazara, a nakon pet mjeseci braka odlučili su se da na njega stave tačku.

Kako je ovaj brak sklopljen po islamskim običajima, a kako se pjevač vratio noćnim izlascima, to je bio razlog zbog kog je ova zajednica prekinuta, jer se kosila sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom vjerom.

Nakon deset godina od razvoda, na Facebook nalogu oglasila se pjevačeva bivša supruga, koja mu je ovim putem uputila brutalnu poruku.

Foto: FB

– Neka Dadu Polumentu neko obavijesti da se od Selme Mekić razveo prije skoro deset godina i da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i djecom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mjestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i posljednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje – napisala je ona i dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– On i ja svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiram, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvijek bila vjera, kultura, umjetnost i istina. Čuvaj se bijesa strpljiva čovjeka Polumenta i pazi ubuduće – napisala je vjeroučiteljica na Fcebook – u.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Aleksandra Prijović podijelila fotografiju nasljednika koja topi srca!

Aleksandra Prijović podijelila fotografiju nasljednika koja topi srca!

Kina otvara granice, ukida karantenu za dolazne putnike

Kina otvara granice, ukida karantenu za dolazne putnike