in

Kompanija Porsche BH: Decembar u znaku pomoći najranjivijim kategorijama društva

Slatka-Tajna.Eu

Kao kompanija koja odgovorno djeluje prema lokalnoj zajednici i koja nastoji da unese radost i sreću u živote najmlađih, Porsche BH je darovao novogodišnje paketiće djeci SOS Dječijeg sela, Dječijeg doma Bjelave, te učenicima JU Srednja škole za stručno usavršavanje i radno osposobljavanje u Zenici.

„Kao i svake godine, i u 2022.godini realizovali smo brojne društveno odgovorne projekte. Posebnu pažnju posvetili smo projektima koji se ogledaju u podršci kulturi, sportu i mladima jer je sretno djetinjstvo temelj života svakog čovjeka“, kazala je Belgin Arnautović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Porsche BH.

Međutim, našu brigu trebaju i stari i nemoćni građani koji ovise o pomoći sugrađana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


„Naša kompanija je u decembru podržala akciju udruženja Pomozi.ba pod nazivom  „Obrok za sve“ i donirala sredstva za ca. 700 toplih obroka koji će biti odneseni na vrata starih i iznemoglih građana širom BiH. U uslovima teške ekonomske krize ne smijemo zaboraviti sugrađane koji nisu u mogućnosti da sebi obezbijede topli obrok. Mi u kontinuitetu podržavamo projekat „Obrok za sve“ i naša podrška ni ubuduće neće izostati“, dodao je Senad Olovčić, direktor firme Porsche BH.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jovana Jeremić zaplesala na TikToku: Nemoj više, života ti – Senzacija

NEPREPOZNATLJIVA: Kćerka Željka Joksimovića promijenila lični opis