in

NIJE KLUPSKA PJEVAČICA: Indira Radić neće da spusti cijenu nastupa

NIJE KLUPSKA PJEVAČICA: Indira Radić neće da spusti cijenu nastupa
Slatka-Tajna.Eu

Indira Radić već duže vrijeme je u ilegali, u medijima se skoro uopšte ne pojavljuje, a nove pjesme rijetko snima. Uglavnom obrađuje svoje stare hitove, prepjeva ih u novom aranžmanu i onda ih objavi na Youtube kanalu, od čega vjerovatno ima pristojnu zaradu.

Ipak, nastupi joj izgleda ne manjkaju. Nedavno je s Indirinim menadžerom kontaktirao vlasnik jednog kluba u zapadnoj Srbiji s namjerom da angažuje pjevačicu da pjeva kod njih za novogodišnje praznike, a kad je čuo njenu cijenu, bio je šokiran.

Prema riječima izvora, Radić i dalje traži 5.000 eura za nastup od dva bloka (po 45 minuta), a uz nju obavezno ide i bend, s kojim uživo izvodi isključivo svoje pjesme. Vlasnik kluba je pjevačicinom saradniku rekao da većina pjevača koja kod njih nastupa izvodi i hitove drugih izvođača i pitao ga da li bi Indira pristala na to. Odgovor je bio “Nikako, Indira pjeva svoje pjesme koje su veliki hitovi, ona nije klupska pjevačica”.

Nakon toga, vlasnik kluba je pitao da se u tom slučaju koriguje cijena, jer je 5.000 eura veliki iznos s obzirom na to da će te noći doći samo ona publika koji voli Indirine pjesme, na šta su oni rekli da bi možda pristali, ali pod uslovom da se koncert skrati ili na dva bloka po pola sata ili na sat vremena odjednom i da za to bude plaćena 4.000 eura. Dogovor na kraju nije postignut.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Radić je krajem 2003. objavila album “Zmaj”, koji ju je vinuo u sam muzički vrh, a i naredne ploče su odlično prolazile, svo do prije pet godina, kad je odlučila da povuče ručnu i povuče se u ilegalu.

(Express/ Telegraf)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Japanska hrana – najzdravija na svijetu

Japanska hrana – najzdravija na svijetu

Konjičko zdravstvo na aparatima

Konjičko zdravstvo na aparatima