in

PREDVIĐAJU MU POBJEDU U „ZVEZDAMA GRANDA“: Daniel Trencovski krupnim koracima korača ka statusu zvijezde

Slatka-Tajna.Eu

Blistavim glasom i šarmantnim izgledom, Daniel Trencovski osvojio je pola Evrope. Mladi učesnik „Zvezda Granda“ svojom pojavom, glasom i stasom, doveo je publiku do ekstaze. Bez obzira na njegove godine Daniel posjeduje dugogodišnje muzičko iskustvo, te  nastupa širom Evrope. Talenat je naslijedio od oca, tako da mu je zanat još od kolijevke predodređen.

Prve muzičke korake Daniel je napravio sa samo 5 godina kada mu je otac, inače gitarista po zanimanju poklonio klavijaturu. Prvi nastup imao je sa 10 godina u okviru školske priredbe. Ovacije koje je tada doživio od svojih vršnjaka i mještana u rodnom kraju, bile su dovljno ubjedljive za jednog dječaka da nastavi u izgradnji svog talenata i pretvori ga u profesiju. Stoga se upisao u muzičku školu i nastavio nastupati sa bendom širom Makedonije. Nakon završetka gimnazije, njegov život je dobio neočekivanu prekretnicu, te ga odveo u Francusku, gdje na početku nije bilo baš sve tako bajno. Mlad i snalažljiv, brzo je dobio intersovanje svojih zemljaka koji su ga angažovali za svoja slavlja, ne samo po Francuskoj, već i po Belgiji  i Njemačkoj.

Daniel slovi za izvrsnog muzičara, pjeva i svira kao one-man bend, te svoje nastupe menadžeriše sam. Njegov kalendar je prepun ugovorenih nastupa. Trenutno se takmiči u „Zvezdama Granda“, te mnogi tvrde da su mu šanse velike da ponese titulu pobjednika, pogotovo otkako je izdao svoj prvi maestralno  urađen materijal, pjesmu i spot, pa čestitke pljušte sa svih strana. Podršku su mu pored porodice, prijatelja i publike pružili i starije kolege sa estrade. Zovu ga kao gosta na svoje koncerte i oduševljeni su njegovim radom. Skoro je gostovao sa grupom “Osvajači” u Parizu. Danielu je za budućnost uspjeh garantovan, kako god prošao u takmičenju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Izvor: Orange Star

The post PREDVIĐAJU MU POBJEDU U „ZVEZDAMA GRANDA“: Daniel Trencovski krupnim koracima korača ka statusu zvijezde appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U BiH u oktobru 143,5 hiljada turista, ostvareno 292,8 hiljada noćenja

HANIN POTEZ NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Uz pomalo provokativne fotografije, pokazala da je njeno srce baš veliko