in

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ nastupa na koncertu regionalne zvijezde Halida Bešlića

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ nastupa na koncertu regionalne zvijezde Halida Bešlića
Slatka-Tajna.Eu

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Hanad Džehverović nedavno je publici predstavio prvu numeru „Kunem ti se svim“, a sada ima još jedan razlog za slavlje.

Pjevač je nedavno dobio poziv da nastupi kao gost na koncertu Halida Bešlića koji će se održati u subotu 3.12 u Areni Zagreb.

Foto: Printscreen

Hanad ne krije sreću zbog ove prilike koja mu se ukazala, a sada otkriva kako je došlo do njihove saradnje i kako je ragovao kada je dobio poziv.

– Prije nekih desetak dana, jutro je bilo ne sjećam se tačno koji je dan bio u pitanju. Nazvali su me ljudi iz Halidove produkcije, i pitali da li sam zainteresovan da budem gost na koncertu 03.12. u Zagrebačkoj areni. Prvo sam bio zbunjen, nisam bio siguran da li me neko zeza, da li se to stvarno dešava. Naravno, prihvatio sam ono na prvu. Mislim da svi znate da moja mama pjeva sa Bešlićem dugi niz godina, ali mislim da u ovom slučaju to nije igralo najveću ulogu, jer ne može baš svako biti gost jednoj takvoj veličini i to u jednoj areni – kaže on i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Halid Bešlić i njegov tim su u meni prepoznali nešto dovoljno dobro i kvalitetno da me pozovu na jedan tako veliki događaj. Provjereno znam da me Halid pratio kroz takmičenje, jer smo razgovarali o tome na njegovom koncertu u Goraždu, gdje je pohvalio sve ono što sam radio tokom samog takmičenja, tako da je sigurno i to imalo uticaja na ovaj, za mene, jako velik i značajan događaj. Ovim putem želim da se zahvalim Halidu i njegovom timu na ovoj ukazanoj prilici, jer ovo je za mene najveći događaj za sad u karijeri. Neću vam otkriti šta ću pjevati, to treba da bude iznenađenje. Tremu za sad nemam, sve karte su odavno rasprodate, tako da kad izađem pred dvadeset pet hiljada ljudi, ne znam kako ću se osjećati, ali ono što sigurno znam je da ću ponuditi pregršt energije, kao što to obično i radim. Uživaću u svakom momentu, i nastaviti raditi na tome da i sam jednog dana napunim neku arenu.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BiH treba uvesti takse za izvoz drveta, izvozne kvote  i utvrditi standardizaciju šumskih drvnih sortimenata

BiH treba uvesti takse za izvoz drveta, izvozne kvote  i utvrditi standardizaciju šumskih drvnih sortimenata

Danas ćemo doznati posljednja dva sudionika osmine finala

Danas ćemo doznati posljednja dva sudionika osmine finala