in

SAŠA POPOVIĆ OBRADOVAO TAKMIČARE “ZVEZDA GRANDA”: Ovo do sada nije bilo u Srbiji

Slatka-Tajna.Eu

Veliku prašinu digla je fotografija bivših učesnika „Zvezda Granda“ Nenada Osmanovića i Aleksandra Simića, ali i rečenica kojom je Osmanović zaintrigirao javnost.

-Uskoro nešto neočekivano, nešto što do sada nikada nije bilo u Srbiji- napisao je Nenad i izazvao lavinu reakcija.

Možda se malo ko sjeća obećanja Saše Popovića još tokom njihovog učešča u takmičenju.

–Slušajte ovo, prošao u finale ili ne, pjesmu koju spremamo za Pjesmu za Evroviziju pjevat će Aleksandar Simić i Nenad Osmanović – otkrio je Saša planove za mlade pjevačke nade prije samo nekoliko mjeseci.

I potpuno očekivano, Popović je održao svoju riječ i spremio pjesmu za Osmanovića i Simića, a za Grandov portal Nenad je otkrio samo djelić onoga što se krčka u studiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Jao vidjet ćete, čak smo i mi iznenađeni. Neću još uvijek da otkrivam u kom je fazonu pjesma, ali tvrdim da do sada niste čuli ništa slično. Da, konačna odluka je da idemo Aleksandar i ja i veoma sam sretan zbog toga. Naravno i počastvovan- istakao je Osmanović sa velikim nestrpljenjem.

Podsjetimo, tokom takmičenja Nenad Osmanović pokazao se kao sjajan vokal braneći boje tima Viki Miljković, dok je operski pjevač Aleksandar Simić bio dio tima Dragana Stojkovića Bosanca.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Darko Lazić tražio 40.000 eura unaprijed, a sve zbog djevojke: Pjevač napravio veliki plan sa Katarinom, promijenila ga ljubav? – Senzacija

Kako da sami napravite tablete za pranje suđa