in

NISAM PITAO ŽELJKA GDJE MU JE TATA: Ivan Marinković o zbližavanju sa sinom ima čudan stav

Slatka-Tajna.Eu

Ivan Marinković u “Radio amneziji” progovorio je o svom sinu, pa se dotakao Nenada Macanovića Bebice.

– Volio bi da taj dio ostaje pri strani za sina, kao poseban dio rijalitija. Nije bilo puno mogućnosti da se vidimo, napolju nismo imali puno kontakta – rekao je Ivan, pa dodao:

– Nisam ga ja pitao gdje mu je tata, nego ga je Adam pitao. Ja sve ovo gledam drugačije od vas. Mislim da sve treba da ide svojim tokom, kada ja budem osjetio… možda i sam to izgovori. Desio se taj susret, ali me nervira to sve. Ne želim da to bude centralni dio, jeste to lijepo, ali želim da ostane to neka polu intima- rekao je.

Ivan se potom osvrnuo na porodicu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu.

– Moguće da jesam sada drugačiji, ne mislim da su Marija i Miljana zli ljudi. Mislim da između nas neće biti nekih loših stvari. U izolaciji sam sa Miljanom, tu je i Bebica. Tek sada primjećujem ono što je Marija pričala o njemu. Sve više vjerujem da nema neke loše namjere, postoje toliko posvećeni ljudi, kao što je on Miljani. Ovo je sve život, treba svakog prihvatiti onakav kakav je. Pitanje je koliko ko može da izbalansira sa svih strana – rekao je Ivan, pa dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ovdje sam ja po strani, nisam ni u kakvom ljubavnom trouglu. Emotivno sam zauzet i stabilan. Očekivao sam i šta moja žena misli o svemu, preko poziva. Poslije poziva sa Jelenom sam mirniji psihički. Miljana je jako teška za prihvatanje savjeta, Miljana nema potrebe da mi priča šta je Željko radio sve 4 godine. Ne vidim da sam nešto puno tu propustio, da ispitujem tu da bi upotpunio svoje znanje-zaključio je.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TOTALNA TRANSFORMACIJA: Cipka više nije atraktivna crnka

RAT UŽIVO: Ukrajinska vojska sprema se za oslobađanje Krima, teški gubici ruskih agresora u jednom danu…