in

Ženstvenost je za nju prošlost: Zbog ljubavi prema hrvanju drastično promijenila izgled

Slatka-Tajna.Eu

Demi Bennett, poznatija pod imenom Rhea Ripley, rođena 11. oktobra 1996. u Australiji. Rhea je profesionalna hrvačica. Trenutno je potpisala ugovor s WWE -om, gdje nastupa za brend Raw pod imenom Rhea Ripley i članica je The Judgement Day. Prvakinja je u brojnim kategorijama, te je nekoliko puta osvojila titulu najbolje hrvačice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rhea Ripley. (@rhearipleyguy)

Nakon što se od 2013. takmičila u nezavisnom krugu pod svojim pravim imenom, Ripley se pridružila WWE-u.  Osim hrvanja, Bennett je trenirala i plivanje, karate, ragbi i fudbal.

Rhea je postala viralna na društvenoj mreži TikTok, nakon što su počeli objavljivati njene videe sa takmičenja. Ono što je mnoge šokiralo jeste kako je Rhea izgledala prije, i šta je uradila od svog izgleda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Objavu dijeli RAW Superstar, Aussie, 26 (@rhearipley_wwe)

Bila je sasvim obična djevojka koja je gajila veliku ljubav prema sportu. Međutim, kako je odrastala i počela aktivnije da se bavi hrvanjem drastično je promijenila izgled. Naime, svoju plavu kosu ošišala je na kratko i ofarbala u crno. Veoma često se može vidjeti kako se šminka sa tamnim bojama. Crna sjena i crni karmin je ono što je čini još ”strašnijom”. Zbog sporta kojeg se bavi, sve više počinje da liči na muškarca zbog izraženih mišića. Čak i po njenom ponašanju se može vidjeti da je ženstvenost za nju prošlost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RAW Superstar, Aussie, 26 (@rhearipley_wwe)

@diegp77 #RheaRipley ♬ som original – ᴅɪ ❼

(S.B.)

The post Ženstvenost je za nju prošlost: Zbog ljubavi prema hrvanju drastično promijenila izgled appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dnevnik u 19: Čović i Dodik potvrdili “snažno” partnerstvo

Šok snimak Dare Bubamare bez fotošopa: Ovako pjevačica zaista izgleda! Šta je ovo, Sunce ti poljubim? – Senzacija