in

Upamćen po svađi sa Lukasom, Marija ga odbila iz topa: Nismo kompatibilni, nemam ja živaca

Upamćen po svađi sa Lukasom, Marija ga odbila iz topa: Nismo kompatibilni, nemam ja živaca
Slatka-Tajna.Eu

Mladi dvadesetšestogodišnjak Milan Bukilić iz Podgorice veoma lako je glasom i emocijom sinoć uspio da osvoji simpatije žirija. Numere „Dva puta sam umra“ i „Ti si mi u mislima“ izveo je na sebi svojstven način koji se dopao žiriju budući da je osvojio nevjerovatnih sedam glasova.

Već tokom prvih stihova članovi žirija komentarisali su njegovu lijepu boju glasa, a Milija je uspio odmah da pokrene te je sve vrijeme sa osmijehom đuskao.

-To je šou majstore!- dobacio je Aleksandar, dok je Bekuta bila fascinirana njegovom hrabrošću.

-On ima srca!-zaključila je Ana.

Iako je potajno priželjkivao i Marijin glas, ovoga puta je izostao što je takmičara pomalo razočaralo.

Na veliko iznenađenje onih koji ne znaju, mladi momak iz Crne gore otkrio je da je nekada bio dio takmičenja „Zvezda Granda“, mada je tada bio dosta mršaviji. Ipak ono što je bitno je da ga energija i glas nisu napustili, ali i želja da postane zvijezda Granda.

–Pa dobro Bukiliću, kaži nam što si se ugojio?-zanimalo je Sašu Popovića.

-Obećao sam na audiciji da ću smršati i od tada sam smršao pet kilograma. Ma u ovoj emisiji svi smršaju, svi se stanje tako da sam ja odlučio da se prijavim za „Zvezde Granda“ pa možda i ja smršam!- našalio se kandidat, što je sve nasmijalo, a posebno Mariju Šerifović.

Ipak, Bukilić nije upamćen samo po dobrom glasu i energiji, već i po svađi sa nekadašnjim članom žirija Acom Lukasom, o kojoj se i danas govori.

-Tada sam bio mlad i tada me je on apsolutno onako verbalno pobijedio- priznao je Milan, mada je i Saša Popović priznao da se obradovao kada ga je vidio na audiciju u Beogradu.

-Znao sam da ćeš se jednog dana ponovo prijaviti. Moraš sada da obećaš svima nama da ćeš da skineš kilograme!- rekao je Sale nakon čega je uslijedilo javno obećanje.

Kako je otkrio osim supruge koja dobro kuha za višak kilograma kriva je Amerika u koju je otišao razočaran zbog neuspjeha tokom prethodnog učešća u takmičenju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, ljubav prema muzici i želja za uspehom vratile su ga na Grandovu scenu spremnijeg nego ikada.

Nakon ćaskanja, uslijedio je i ključni momenat-izbor mentora, a Bukilić je poželio Đorđa Davida u čijem timu je i bio prije nekoliko godina.

-Želim da nastavim gdje smo stali-poručio je mladić iz Crne Gore.

-Nisam te prepoznao, Marija me je podsjetila. Ali ti i ja smo imali jedan problem i nadam se da te je Amerika vratila u normalu. Moramo da se slušamo jer si ti mislio da si pametniji od cijelog žirija. Moraš da mi obećaš da ćeš biti redovan na probama i da mi nećeš pametovati i u tom slučaju te uzimam objeručke! Tada si otpjevao po svom, a ne kako sam ti ja rekao i to te je koštalo ispadanja. Moraš da mi vjeruješ kao mentoru- poručio je roker i dogovor je odmah pao.

Ipak sve je zanimalo iz kog razloga jedino Šerifovićka nije dala glas mladom pevaču.

-Marija i ja bi imali savršenu konekciju jer ja imam pjesme i za nju, ja pišem pjesme- priznao je, na šta je ona jasno poručila:

-Ja mislim da tvoj i moj karakter nisu kompatibilni. Nisam mu dala glas zbog njegovog karaktera i personalitija, nema to veze sa pjevanjem. Nemam ja živaca da bih ispravljala krive drine!

(Express/Grand)

Kažu da je najbolji frajer u Zvezdama Granda: Takmičar stigao bez podrške, Popović otkrio da je pravi zavodnik

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pique nije jedini plakao: Pustio je suzu jer je shvatio da i njega isto čeka i to veoma brzo

Pique nije jedini plakao: Pustio je suzu jer je shvatio da i njega isto čeka i to veoma brzo

U Hrvatskoj 317 zaraženih koronom, umrlo devet osoba

U Hrvatskoj 317 zaraženih koronom, umrlo devet osoba