in

MILICA PAVLOVIĆ SPAVA SAMA: Nadam da ću naći muškarca i bez profila na Only fans-u

MILICA PAVLOVIĆ SPAVA SAMA: Nadam da ću naći muškarca i bez profila na Only fans-u
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Milica Pavlović ne isključuje mogućnost da jednog dana napravi nalog na sajtu za odrasle “Onli fens”, te da zaradi na svojim vrelim slikama.

Pop zvijezda često objavljuje fotografije na Instagramu, gdje ima 857.000 fanova, kao i na Fejsbuku, gdje je prati 414.000 ljudi, a sada je rokešila da to unovči! “Seksi senjorita” pozirat će i za “Onli fens”, najpopularniji sajt za odrasle!

Nedavno je na tom sajtu profil otvorila bivša košarkašica Milica Dabović, prije nje to su učinile kik-bokserka Ljuba Pantović i rijaliti zvijezde Stanija Dobrojević, Deniz Dejm, Anđela Veštica… Uskoro bi među njima najveća zvijezda mogla da bude Milica Pavlović!

-Nadam se da ću naći muškarca i bez profila na “Onli fensu”! Imam simpatiju, ali vam neću otkriti ko je u pitanju. Muškarci kojima se sviđam prilaze mi preko poznanika i prijatelja. To mi se dopada jer onda znam da je to provjereno i da je taj momak dobar.

Iako je danas na vrhu estrade, Milica često ističe svoje porijeklo. Pjevačica kaže da često ide u rodno selo Donji Bunibrod, u kome je odrasla sa bakom i djedom:

-Volim da odem u rodno selo jer me vraća na fabrička podešavanja. Opušta me da sa ljudima iz tog kraja razgovaram o tome da li im je kiša uništila usjeve, kolika im je plata, kakvu su zimnicu spremili…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Milica je ove godine, zahvaljujući albumu “Posesivna”, postala najtraženija pjevačica. Nastupa baš svakog vikenda, a na jednom od njih imala je peh.

-Bila sam sedmicu dana na Zakintosu i održala tri nastupa za studente. Na jednom od njih htjela sam da kažem nešto di-džeju, ali sam morala da mu se približim da bi me čuo jer je muzika bila preglasna. Nisam vidjela kablove, saplela sam se, pokidala ih i prekinula muziku! Propala sam u zemlju od blama… Kad sam otišla u garderobu i skinula kostim, vijdela sam poderotine po nogama iz kojih mi je tekla krv – prisejća se Pavlovićka svog, kako kaže, najvećeg blama u karijeri.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NOVI NISU IZABRANI: Još jedan sudija Ustavnog suda BiH otišao u penziju

NOVI NISU IZABRANI: Još jedan sudija Ustavnog suda BiH otišao u penziju

Uvijek može gore: Izbaci ga iz Lige prvaka, dođe kući i spava mu sa neprežaljenom ljubavi

Uvijek može gore: Izbaci ga iz Lige prvaka, dođe kući i spava mu sa neprežaljenom ljubavi