in

Zgodna sam jer ništa ne jedem, nemam potrebu za hranom: Prijovićki Filip zamjera celulit, sad progovorila o svom izgledu – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Aleksandra Prijović važi za jednu od najtraženijih mladih pjevačica, te redovno nastupa, a sada je priznala da je i umorna od poslovnih obaveza.

– Konstantno nastupam, umorna sam malo od tog tempa, ali trudim se da se odmaram koliko mogu i da sve postignem. Već sam počela da radim na novom albumu, za sada su gotove tri pjesme. Ne želim da žurim sa odabirom numera, mislim da ću tek za nekoliko mjeseci pronaći sve pjesme koje mi odgovaraju i „leže“ – rekla je Aleksandra.

Ona je potom otkrila da je oduševljena numerom koju je napisao i komponovao njen suprug Filip.

– Filip mi je ponovo napisao pjesmu, oduševljena sam, čak smo svi zaplakali kada smo je čuli. Kada bih je uporedila sa numerom „Zvuk tišine“, koju je takođe on radio, moram priznati da je ova bolja. Mislim da je uspio da nadmaši sam sebe i da će se ova pjesma još više svidjeti publici – istakla je pjevačica.

Pored brojnih obaveza Aleksandra uspijeva da izgleda zanosno, a sada je otkrila da je tajna njene linije kontrolisana ishrana.

– Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vrijeme, a nakon toga prosto nemam potrebu za hranom kao ranije. Vrlo malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava. A malo jedem jer ne stižem – otkrila je Prijovićka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Pjevačica se trudi da što više vremena provede sa svojom majkom koja trenutno boravi kod nje u Beogradu, pa je tako ona vrlo često prati i na nastupe u prijestonici.

– Mama je trenutno kod nas u Beogradu. Nikada mi nije tražila da joj otpjevam neku pjesmu kada dođe na moj nastup, sve joj se sviđaju i nema posebnih želja. Ja zaista živim kao sav normalan svijet i trudiću se da i ubuduće tako ostane – rekla je Aleksandra, i dodala da njena porodica s nestrpljenjem čeka novogodišnje praznike.

– Aleksandar još nije napisao pismo Deda Mrazu, ali vjerujem da će kao svako dijete tražiti da mu donese što više igračaka i slatkiša – rekla je na kraju pjevačica.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno podijelila na svom zvaničnom nalogu trenutke sa sinom Aleksandrom s kojim je jutro provodila na beogradskoj pijaci i time je oduševila svoje pratioce.

Aleksandra je nedavno otkrila da se bori protiv celulita, te je priznala da joj je suprug skrenuo pažnju na to.

– Imam celulit, čak me i Filip opomene na to. Trudim se da riješim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na tijelu – rekla je ona tada.

Izvor: Alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dječje odmaralište u Dubrovniku vraćeno Crvenom križu Novog Sarajeva

Bol u vratu možete umanjiti i otkloniti uz nekoliko lakih vježbi