in

ZAŠTO STE MRTVI BEZ MENE?! Karleuša potkačila kolege iz žirija, a evo šta je rekla za Cecu

ZAŠTO STE MRTVI BEZ MENE?! Karleuša potkačila kolege iz žirija, a evo šta je rekla za Cecu
Slatka-Tajna.Eu

Pjvačica Jelena Karleuša nikad oštrije se pozabavila domaćim korisnicima društvene mreže Tviter, ističući da je bez nje ova socijalna mreža mrtva.

Tom prilikom JK je uspjela da oplete na Instagramu po kolegama sa estradne scene, političarima, glumcima, ali i vlasniku televizije “Pink” Željku Mitorivću.

– Tviter bez mene na Balkanu je samo gomila nekih nebit ljudi čije mišljenje nikog ne zanima. Ispaljivanje ćoraka u prazno, plastični pištolj Super Hika, Mitrović bez kose, Maja Berović poslije porođaja, kao politički uticaj Palme, dodjela nagrada bez najveće zvijezde, agresivan član “Zvezda Granda” bez JK, Kim bez Ye-a, Koka Kola bez šećera, Amerika bez Trampa, Zara umjesto Balensiage. Kao neki Zlatni melos u Kruševcu gdje pomiješaju Milicu Pavlović sa Milicom Todorović i niko ne primijeti, gluma Slobe Bobe. Zašto ste tako mrtvi bez mene? Nekako dosadni i krindž… Trgnite se – napisala je Jelena, a zatim dodala:

– Tviter u Srbiji, fuzija energičnog nastupa Anastasije Ražnatović i ravnoteža Ane Nikolić. Tviter kao miks d*peta Cece Ražnatović i ljekovitih grilonki Lepe Brene. Zašto uopšte postoji Tviter u Srbiji. Gospodine Ilon Mask ugasite Tviter u Srbiji jer sve psiho tetke vise tamo umjesto da kuhaju ručak. Dajem vam dozvolu kao vlasnica ovog ogranka – istakla je Karleuša, pa se dotakla i koleginice Violete Miljković iz žirija “Zvezda Granda”.
– Tviter u Srbiji je kao Viki Miljković kada kaže da je popularna kao Tito u Bosni. Tviter = Viki = Tito – zaključuje ona.

JK je nekoliko storija na društvenoj mreži Instagram posvetila ovoj temi i tom prilikom se opet dotakla vlasnika televizije “Pink” Željka Mitrovića, ali i Saše Popovića, te ga nazvala “Lesi”, ali i pojednih medija u Srbiji.

(express/drugačije.srbijadanas)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Turri u saradnji s Monicom Armani predstavio svevremensku Capsule Roma kolekciju

Turri u saradnji s Monicom Armani predstavio svevremensku Capsule Roma kolekciju

Pogledajte pyro-show Hordi zla (FOTO)

Pogledajte pyro-show Hordi zla (FOTO)