in

KOD NAS NEMA SVAĐE: Boban Rajović i Ivan Zak u Beogradu promovisali “Kilometre ljubavi”

KOD NAS NEMA SVAĐE: Boban Rajović i Ivan Zak u Beogradu promovisali “Kilometre ljubavi”
Slatka-Tajna.Eu

Dugogodišnje prijateljstvo Bobana Rajovića i Ivana Zaka nedavno je krunisano numerom „Kilometri ljubavi“. Za veoma kratko vrijeme pjesma je osvojila srca publike i postala jedan od najslušanijih hitova što je ovaj sjajan tandem proslavio u Beogradu.

Ivan je danas konačno došao kod mene i želim da ga ispoštujem onako kako je on mene ispoštovao više puta u Zagrebu – istakao je Boban po dolasku što je kolega prihvatio sa osmijehom te priznao da se u Beogradu sjajno provodi.

Ne može da bude loše kada te Boban ugosti. On i ja smo karakterom veoma slični zato kada sam ga nazvao pristao je da uradimo pjesmu u dvije sekunde, ma možda i u sekundi. Odmah tu noć, oko dva ujutru je došao do studija i zakucali smo demo snimak i vidjeli smo da je to-to! Meni je ideja bila kao autoru pjesme da povežem dva grada, Zagreb i Beograd – objasnio je pjevač.

Kolege ne kriju da su dugo i temeljno radile na novom projektu, ali i da je u jednom momentu zavladala nervoza budući da oboje važe za velike profesionalce.

-Kažem ja Bobane polako, a on meni kaže da ja to dugo radim. Nije bitno koliko radimo, kažem čekaj, slušam svoj osjećaj. Drago mi je da je na kraju sve ispalo tako s obzirom da smo imali tehničkih problema. Kaže meni Boban u jednom trenutku da ovome nema kraja. Uvijek postoji neki razlog za sve – ispričao je Ivan, a odgovorom na pitanje kada su se drugari posljednji put zapili pjevači su uspjeli sve da nasmiju.

Sad maloprije! – odgovorio je Zak kroz smijeh, dok je Rajevićevo priznanje mnoge iznenadilo.

Znate da sam ja neko ko puno trenira, ne rakiju nego teretanu, ali sam u posljednje vrijeme dosta trenirao rakiju našalio se Boban.

Iako mnogi tvrde da su prava prijateljstva na estradi rijetkost, Rajović i Zak su dokaz da izuzeci postoje budući da se intenzivno druže preko petnaest godina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Kod nas ne postoje svađe! Ja imam dva, tri prijatelja na estradi, ali kod mene ne postoji ljubomora, kao ko je koliko karata prodao i slično. Zato sam i uradio ovaj duet i zato će i da prođe istakao je Rajović.

Numerom „Kilometri ljubavi“ uspjeli su da razbiju mnoge predrasude i barijere na šta su posebno ponosni.

Ono što je mnoge iznenadilo je kako se snašao u pop stilu budući da je prepoznatljiv po drugačijoj vrsti muzike.

Inače Ivan je imao problem sa dovođenjem izvođača sa naših prostora, ali eto doveo je, ne samo mene, već i sve druge izvođače. Ja prvi put kada sam otišao bio sam njegov gost u dikosteci. Tako da poslije ovoga mislim da su srušene sve barijere koje su prisutne stalno iako su naši izvođači tamo uvijek dobrodošli tvrdi pjevač.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Farmer snimio životinju koja se savršeno stopila sa stadom ovaca

Farmer snimio životinju koja se savršeno stopila sa stadom ovaca

“Zeleni ekonomski razvoj” – projekat koji značajno utiče na energetsku efikasnost

“Zeleni ekonomski razvoj” – projekat koji značajno utiče na energetsku efikasnost