in

NOVA KARIJERA: Tara Thaller pravi zaokret

NOVA KARIJERA: Tara Thaller pravi zaokret
Slatka-Tajna.Eu

Danima unazad jedna od najperspektivnijih mladih glumica Tara Thaller,najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji ‘Uspjeh’ te ulogom u telenoveli ‘Pogrešan čovjek’ najavljuje novost u svom životu. Uskoro predstavlja pjesmu ‘Oteta’ za koju je, sudeći prema objavama, snimila i video spot.

Kad je prvi put zapjevala sa svojim mentorom Dinom Jelusićem odmah je bilo jasno da je riječ o neosporno velikom pjevačkom talentu, a pobjeda u osmoj sezoni ‘Zvijezde pjevaju’ bila je tačka na ‘i’ koja joj je dodatno dala vjetar u leđa da se osim glume nastavi baviti pjevanjem.

U međuvremenu je pjevala uz supruga Farisa Pinju koji također uz glumačku gradi i muzičku karijeru, a odradila je i nekoliko pjevačkih nastupa. U svojim medijskim istupima govorila je da joj je ‘jedan od ciljeva glumiti u mjuziklu jer on spaja pjevanje, ples i glumu, koje obožava’. Podsjetimo, Tara pjeva, pleše i glumi od malih nogu. Debitirala je već sa 16 kao zagonetna djevojka u filmu o Koku ‘Ljubav ili smrt’. Od tada se pojavila u još nekoliko serija i filmova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Radonjić u “Pioniru” bacio Zvezdu na koljena

Radonjić u “Pioniru” bacio Zvezdu na koljena

Pervan – Messi sinkronizacija

Pervan – Messi sinkronizacija