in

PRVE SLIKE SA SVADBE: Vanja Mijatović na vjenčanju otkrila svoje pravo ime

PRVE SLIKE SA SVADBE: Vanja Mijatović na vjenčanju otkrila svoje pravo ime
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Vanja Mijatović je napravila žurku povodom svog vjenčanja koje će biti u krugu najuže porodice, a tada je otkrila svoje pravo ime.

Vanja je obukla raskošnu bijelu vjenčanicu sa kristalima, a svi su se pitali gdje je njen suprug Aleksandar. On se pojavio u crnom odijelu sa leptir mašnom, vidno raspoložen zbog sretnog dana.

Pjevačica je ispričala okupljenim novinarima da će zadržati svoje djevojačko prezime, a prezime budućeg supruga nije željela da otkriva. Također, Vanja je otkrila i svoje praqvo ime, za koje je malo ko znao, kao i to da je imali mali peh sa vjenčanicom, budući da je materijal kasnio.

-Kroz vrijeme smo shvatili da imamo iste želje, iste ciljeve i to nas je odvelo na isti put. Muž mi je malo stidljiv, ali će doći… On ne pripada javnom svijetu i mislim da mu mjesto nije tu – rekla je Vanja na početku i dodala:

-Svadbu smo otkazivali zbog korone. U suštini nije bilo stresno puno, imam najbolju drugaricu na svijetu koja mi je pomogla da sve danas izgleda savršeno. Imali smo malo poteškoća oko famoznog materijala koji smo čekali da stigne, pa je moja Ceca odradila savršen posao za samo dvije noći. Bili su takvi neki momenti. Neki gosti su spriječeni zbog bolesti da dođu. Neki iz javnog života, neki od prijatelja. Nije mi bilo teško da odaberem muziku – kaže pjevačica i dodaje:

-Građansko i crkveno vjenčanje će se odigrati drugog dana, danas je samo žurka. Presvlačim se poslije, iako je haljina fenomenalna, malo se klizam dole. Biće mi zgodnije da đuskam, jer želim da đuskam. Prezime ostaje isto – Mijatović. Promijenit ću i ime jer sam u papirima Ivana. I da sam mijenjala prezime, opet bih se predstavljala kao Mijatović, jer ljudi me znaju kao Vanju Miajtović i ne bih to mijenjala – rekla je Vanja i dodala:

-Medeni mjesec nećemo sada imati, jer moramo da radimo. Inspiracija za vjenčanicu je neki moj stil oblačenja koji neki obožavaju, a neki kude. Ne moram ja svakom da se svidim. Svako ko je vidio, rekao je da sam to ja – poručila je pjevačica.
(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MARIJA ŠERIFOVIĆ IDE KOD PSIHOLOGA 20 GODINA: Ranjiva sam, od krvi sam i mesa…

MARIJA ŠERIFOVIĆ IDE KOD PSIHOLOGA 20 GODINA: Ranjiva sam, od krvi sam i mesa…

Emlak Krizinde Kiracı Olmak – Utku Ergin #shorts

Emlak Krizinde Kiracı Olmak – Utku Ergin #shorts