in

ANA SEVIĆ UPOZNALA DJEVOJKU DARKA LAZIĆA: Evo šta kaže o tome što je Katarina i dalje u braku

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Vanja Mijatović priredila je sinoć svojim prijateljima i kolegama slavlje povodom vjenčanja. Mnoge poznate ličnosti pojavile su se na žurci, a tu su bili i bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić.

Ana Sević je otkrila da li se uplašila kada je odjeknula vijest o navodnom nestanku Darka Lazića, te u kakvom je odnosu sa njim.

-Darko i ja smo oduvijek bili u dobrim odnosima. Naravno, nesuglasice su postojale, ali nevezano za naš odnos, nego za neke druge svari, ali to je riješeno – kazala je na početku.

-Ja njega ne kritikujem ni za šta, niti me zanima. Nemam ja razloga da razmišljam o tome. Prosto, svako ko njega imalo poznaje, zna da je to sasvim normalno za njega da nestaje. Dok smo bili zajedno dešavalo se svašta – rekla je Ana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Jučer sam upoznala Darkovu Katarinu. To je izgledalo normalno, kao i sa svakom prethodnom njegovom… Da li sam zadovoljna njegovim izborom? Nemam ja šta da tu budem zadovoljna. Ne zanima me apsolutno da li je i dalje udata, kako kažete – dodala je Darkova bivša.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vanredna sjednica KS BiH u subotu, Radnik istupio iz lige

Osnovan Hrvatski poslovni klub u Bosni i Hercegovini