in

Hana bijesna na taksiste sa sarajevskog aerodroma: To je drska, bezobrazna mafija

Hana bijesna na taksiste sa sarajevskog aerodroma: To je drska, bezobrazna mafija
Slatka-Tajna.Eu

Brojni građani se se već godinama žale na taksiste koji su stacionirani na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, a sada je svoje nezadovoljstvo izrazila i Hana Hadžiavdagić.

Jedna od najpopularnijih influencerica oštro je iskritizirala taksiste, ali i upravu aerodroma.

“U svakom iole normalnom gradu u okruženju imaš bus koji vozi do grada… U Zagrebu oficialni bus vozi do autobusnog kolodvora (karta je 6 eura) s tim da imaš dvije gradske linije također i dalje naravno imaš poveznicu s tramvajem. Čim sletiš na svakom je ćošku reklama za Uber (koji nadam se dolazi uskoro u BiH jer je spas zbog poveznice s karticom pa više ne znam šta znači plaćanje taksija kešom). Naravno, imaš ispred taksiste koji stoje na tačno udaljenoj poziciji s time da mogu stajati i vozači Ubera (plaća se parking pa ti stojiš koliko misliš da je isplativo)”, započela je Hana svoju objavu, a onda nastavila.

“Samo kod nas u Sarajevu ta drska, bezobrazna mafija predstavlja jedan grad i jednu državu, strancu koji tek dolazi da upozna ljepote BiH. Moju mamu nije htio po najvećem nevremenu voziti, citiram ‘ako ćeš u Vosoko’. Namjerno kad sletim svaki put čim me nešto pitaju drsko odgovorim da dolazi Crveni i da mi ne pada voziti se s njima… Često sam dole pa mislim da sam i ja njima mrska kao i oni meni. Dno dna. A o upravi Međunarodno aerodroma Sarajevo nemam komentara jer očito podržavaju tu sramnu politiku već godinama. Mislim da 99,9% građana Sarajeva misli tako”, napisala je Hana te je u objavi označila i službeni profil gradonačelnice Sarajeva, Benjamine Karić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjećamo, poznato je da taksisti koji su stacionirani na toj lokaciji imaju “posebnu tarifu” po kojoj naplaćuju svoje usluge. Ona podrazumijeva da će putnik istu kilometražu koju bi platio da je taksi uzeo bilo gdje drugo u gradu, od aerodroma platiti bar tri-četiri puta više.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Najbolji plasman u historiji BiH ostvarile su košarkašice

Najbolji plasman u historiji BiH ostvarile su košarkašice

Bayernov branič zadobio kontuziju lubanje

Bayernov branič zadobio kontuziju lubanje