in

Život je čudo: Ana Bekuta preboljela Mrku i krenula dalje, za ruku drži njega

Život je čudo: Ana Bekuta preboljela Mrku i krenula dalje, za ruku drži njega
Slatka-Tajna.Eu

Nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, folk zvijezda povukla se u sebe te otkazala sve nastupe kao i gostovanja u emisijama kako bi smogla snage da prevaziđe težak životni udarac i veliki gubitak. Sada, nakon devet mjeseci velike patnje i bola odluka Ane Bekute je da nastavi dalje i da se više posveti sebi, izlascima i druženju sa prijateljima.

– Ana je poslušala savjet svojih unuka koji su stalno uz nju i tjeraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htjela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja “Zvezda Granda” i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno riješila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život – prenose mediji i otkrivaju kako su Anini unuci najzaslužniji što je pjevačica živnula:

– To ne bi mogla bez unuka, oni su je ubijedili i da promijeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vrijeme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprijekorne frizure, šminke i garderobe. Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželjela da baki vrati stari sjaj, pa je ubijedila da promijeni imidž – prenose medij i dodaju kako su sve kolege iz žirija oduševljene odlukom Ane Bekute te da se raduju što pjevačicu viđaju na svim gradskim dešavanjima i što se više ne zatvara u svoja četiri zida.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(express/story)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

She likes it! #shorts

She likes it! #shorts

Schmidtovom odlukom HDZ-u osigurana ‘pobjeda’

Schmidtovom odlukom HDZ-u osigurana ‘pobjeda’