in

ALEKSANDRA TADIĆ CIPKA: U svakoj emisiji sam najbolje obučena

Slatka-Tajna.Eu

Na pojavu atraktivne Aleksandre Tadić, ne ostaju ravnodušni ni muškarci, ni žene, a mnogi je nazivaju hodajućom provokacijom što Cipka pripisuje izazovnom stilu oblačenja.

-Volim da se oblačim izazovno, mada je sve to scenska garderoba. I nadam se da će neki ljudi koji to ne razumiju napokon shvatiti. Jedno je scena, a drugo je privatno. Za scenu uvijek biram atraktivnu garderobu i u svakoj emisiji sam najbolje obučena! (smijeh)- poručila je Cipka.

Gdje god da se pojavi svi pogledi su zasigurno uprti u nju, mada Cipki to ni malo ne smeta.

-Navikli su svi da se tako oblačim, čak se i šale, pitaju gdje je danas otvoreno i golo. Jednostavno su navikli da ja volim tako i to je to- ispričala je kroz smijeh.

Ipak, osim stasa Cipka se slobodno može pohvaliti sjajnim vokalnim sposobnostima što je dokazala za ovih deset godina koliko je na sceni. Uprkos bogatom pjevačkom iskustvu zbog nedavnog nastupa u rodnom gradu zadrhtale su joj ruke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ljetos sam prvi put pjevala u mom Majuru i imala sam takvu tremu da ne mogu da opišem. Veliku odgovornost i tremu imam pred mojim ljudima, nekako mi je u mom kraju najtenzičnije. Brinem da li će sve da prođe kako treba- priznala je Aleksandra.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako možete da smršate bez dijete i održite željene kilograme

U gradu Sunca 3.500 novih stanova i saobraćaj ispod zemlje