in

Amir Kazić Leo pjesmom “Hoću” donosi priču u kojoj će se mnogi prepoznati – Hayat Production

Amir Kazić Leo pjesmom “Hoću” donosi priču u kojoj će se mnogi prepoznati – Hayat Production
Slatka-Tajna.Eu

Nakon uspješnice “Da mogu birati” koju je premijerno izveo na prošlogodišnjem izdanju CMC festivala u Vodicama, Amir Kazić Leo ove godine publiku je osvojio singlom “Hoću”.

Popularni pjevač ovog ljeta bio je i više nego tražen, ali je ipak uspio da odvoji vrijeme za promociju novog singla.

Nova pjesma “Hoću” nastala je 2020. godine, po tekstu Mine Manojlović i muzici Amira Kazića Lea, u vrijeme kad smo svi bili zatvoreni u svoje domove, a zaživjeti će upravo sada. Aranžman je djelo njegovih prijatelja i muzičkih znalaca, Amira Karalića i Branimira Mihaljevića.

“Na nagovor prijatelja iz Sarajeva obratio sam se talentiranoj Mini, vrhunskoj glumici, koja se snimila kako pjeva moju pjesmu spontano u vožnji autom, a zatim je stavila to na Instagram story i označila me. Tako je krenula naša komunikacija”, kaže Amir Kazić Leo i nastavlja zanimljivu priču, “s obzirom da ona piše predstave, predložio sam da napiše tekst na neke melodije koje joj pošaljem. Poslao sam nekoliko melodija, ona je napisala tekst, a jedna od njih je bila i pjesma ‘Hoću’ koja je, evo, prva objavljena u nizu tih koje smo skupa radili”.

“Hoću” je pjesma u kojoj ljudi mogu pronaći sebe i poistovjetiti se s njome. Životna je to priča koju je sjajnim videospotom prikazala ekipa iz MedVid produkcije. Spotom u kojem Leo ima glavnu ulogu je pjesma dobila zaokruženu cijelinu, a publika će sigurno prepoznati uloženi trud.

“Ne volim kalkulirati, pjesme radim iskreno i od srca, a nadam se da će to publika prepoznati i da će pjesma brzo zaživjeti u njihovim srcima”, iskreno je završio Leo.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Švicarska centralna banka podigla kamatne stope

Švicarska centralna banka podigla kamatne stope

Paničan strah od ostavljanja telefona sve češći problem

Paničan strah od ostavljanja telefona sve češći problem