in

U DUBAIJU NIKAD DOSTA LUDOSTI: Sada grade Mjesečev resort za 5 milijardi dolara

Slatka-Tajna.Eu

Izvor: http://moondubai.com/

Dubai bi mogao izgraditi mjesečevu strukturu vrijednu 5 milijardi dolara (18 milijardi AED) kao odmaralište na Mjesecu, tvrdi kanadska arhitektonska tvrtka i davatelj licence za intelektualno vlasništvo Moon World Resorts Inc. (MWR).

Sandra G. Matthews i Michael R. Henderson bili su osnivači resorta i predložili su ideju. Njegova će ukupna visina biti 735 stopa (224 metra), a predviđa se da će izgradnja trajati 48 mjeseci.

Moon Dubai se nadao da će, kada bude gotov, gospodarstvo emirata rasti u područjima ugostiteljstva, zabave, turističkih atrakcija, obrazovanja, tehnologije i svemirskog turizma.

Moon Dubai bit će najveći i najuspješniji moderni turistički projekt u regiji MENA. Prema Moon World Resorts, “može udobno primiti 10 miliona turista godišnje.”

Henderson predviđa da će “Moon Dubai” imati značajan utjecaj na ekonomiju Emirata. Turizam, prijevoz, nekretnine—komercijalne i stambene, infrastruktura, financijske usluge, zrakoplovstvo i svemir, energija, MICE, poljoprivreda, tehnologija i obrazovanje su sve ovo uključeno. Dodatno, prema Hendersonu, ovo će “čvrsto postaviti zastavu UAE u prvi red istraživanja svemira”, mameći milijune svemirskih entuzijasta iz cijelog svijeta da iskuse sve što Dubai nudi.

Odmaralište „na mjesecu“ uključivat će noćni klub, prostor za događanja, salon, mjesto za međunarodne sastanke, spa i wellness zonu te interni “mjesečev shuttle”, čiji točni detalji tek trebaju biti otkriveni.

Predviđeno je da će Moon Dubai raditi u skladu s ugrađenim mjerilom od 5 zvjezdica, zlatnim LEED certifikatom i operativnim standardom odmarališta s 5 dijamanata.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Moon World Resorts Inc. tvrdi da će apartmani imati najnapredniju tehnologiju čistog, svježeg i antibakterijskog zraka, infrastrukturu filtrirane vode s vitaminima i smještaj koji nije otrovan, koji se može reciklirati, biorazgradiv, ekološki prihvatljiv i bez životinja testiranje. Apartmani će imati najnoviju vrhunsku tehnologiju.

MWR planira licencirati četiri ovakva Mjesečeva resorta diljem svijeta, po jedno na svakom od kontinenata Sjeverne Amerike, Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike (MENA) i Azije.

 

 

(TBT, Logično)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

FUNNY PRANK Try not to laugh Chased By A Chucky Nerf War TikTok Comedy Video 2021 Busy Fun Ltd P5

Mladi u BiH o opštim izborima i kampanji