in

PRODAVALA JE PILIĆE NA PIJACI: Otkriveno sa kojeg fakulteta Bojana Šijan ima diplomu

Slatka-Tajna.Eu

O vjenčanju Bojane Rodić i Mirka Šijana već dva dana je brujala Srbija, a pojedini detalji o mladoj nisu mnogo poznati javnosti.

Naime, porodica Rodić dospjela je u žižu interesovanja nakon što je Bogdana uplovila u vezu, a poslije toga i brak sa bokserom Veljkom Ražnatovićem, da bi nešto kasnije njena sestra Bojana otpočela vezu sa sinom pjevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom.

S obzirom na to da porodica Rodić u Titelu posjeduje klanicu živine, Bojana i njene sestre su veoma rano počele da rade i pomažu roditeljima u poslu, tako što su prodavale piliće na pijacama.

Ipak, iako su veoma rano počele da rade, nisu zapostavile obrazovanje, pa će mnoge iznenaditi činjenica da je Bojana diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, piše “Kurir”.

U međuvremenu su sestre tezgu zamijenile kancelarijom u upravi firme. Međutim, nakon što je otpočela vezu sa Mirkom i privukla veliku pažnju javnosti, odlučila je da iskoristi popularnost na društvenim mrežama, na kojima je prati preko 66 hiljada ljudi, pa je osnovala modni brend.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ipak, nakon rođenja sina Zorana, Bojana Šijan najviše je posvećena roditeljstvu, ali i suprugu Mirku, kojem će uskoro podariti još jednog nasljednika.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nevjerni Peca i Subotićka obožavaju fotošop: Išli na svadbu pa isplivale fotke, njih dvoje kao preparirani – Senzacija

Holding je doveden na rub propasti, ali nećemo dopustiti da propadne