in

Evo šta se krije iza imena muža Dragane Mirković: Bogat, pametan i uspješan

Slatka-Tajna.Eu

Toni Bijelić je rođen 1973. godine u Beču. Tonijeva porodica ima srpsko porijeklo.

Važi za jednog veoma ozbiljnog čovjeka koji je svjestan svojih životnih ciljeva i koji je od malena usmjeren na rad, trud i zalaganje.

Toni nije do svog uspjeha i svoje slave stigao preko noći. Iza svega toga se kriju se godine i godine truda i marljivog rada. Toni je svoje obrazovanje stekao u Austrijii a od malena je učio da čovjek mora biti uporan, disciplinovan i ozbiljan kako bi ostvario uspjeh. Život u Austriji omogućio mu je bolji pogled na svijet biznisa. Privreda Austrije je izuzetno razvijena i njeni principi rada su veoma moderni i relevantni. Toni je vrlo mlad počeo da bude samostalan i da upravlja svojim biznisom. Njegovi roditelji su mu pružali punu podršku i vjerovali su u njegovu želju i ambicioznost.

Toni je sve do svoje 26. godine bio nepoznat široj javnosti, iako je već imao svoju firmu i uspješan biznis iza sebe. Toni je 1999. godine stupio u brak sa poznatom pjevačicom narodne muzike Draganom Mirković, koja je u to vrijeme bila u usponu svoje karijere.

Dragana Mirković je od svog supruga starija samo pet godina i ta razlika u godinama nikada nije smetala njihovom braku, kao i njihovom međusobnom odnosu. Kao mladić je veoma volio automobile. Oni su bili njegov život i njegova strast. Tako da je Toniju bilo veoma lako da uđe u svijet automobilske industrije. Ne postoji ništa ljepše nego kada čovjek radi ono što voli i ono u čemu uživa.

Da je Toni čovjek koji uživa u automobilima svjedoči podatak da se ispred njegove kuće nalaze automobili poznatih marki, kao što Ferari i Mercedes. Toni je uspio da spoji posao i zadovoljstvo i da na taj način zaradi puno novca. Toni trenutno važi za velikog giganta u auto industriji i njegovo ime je u tom svijetu veoma cijenjeno i poštovano.

Na taj način Toni je stekao puno pravo da proizvodi nove modele u ovoj industriji. Prava senzacija za sve ljubitelje automobila bila je vijest da je jedan Maybach coupe kupio Žan Klod Van Dam, poznati filmski glumac. Inače, Van Dam je dobar prijatelj Tonijeve supruge, Dragane Mirković. Van Dam je ovaj luksuzni auto platio gotovo dvjesta hiljade eura. Veliki uspheh u auto industriji Toniju je obezbijedio puno novca, ali i dobar položaj u društvu.

Toni je svoj ekonomski status iskoristio da se posveti nekretninama i da na taj način dodatno zaradi. Toni je pored automobila, lider i u nekretninama i svaka od njih bila je veoma skupa. Ali, to nije zaustavilo Tonija da nastavi dalje da „osvaja Beč.“

On je nedavno kupio dvorac u Beču, koji je sagrađen još u 12. vijeku. Dvorac nosi naziv „Ebenfurt“ i enormno je prostran. Također, ovaj dvorac posjeduje i veliki plac, koji se procjenjuje na 1,5 hektara. Toni je ovaj dvorac kupio zbog samog historijskog značaja, ali i zbog restauracije. U restauraciju ovog dvorca uloženo je brdo para, ali to je bila Tonijeva želja i kao takva ona se mora poštovati. Toni je i pored silnog bogatstva ostao doslijedan svojoj porodici i svom domu. Nikada nije isticao svoje bogatstvo i time ponižavao ostale ljude oko sebe. Mnogi njegovi prijatelji i poznanici ga smatraju „skromnim milionerom“. Život Tonija Bijelića nije toliko povezan sa sredstvima javnog informisanja i može se reći da on živi jedan vrlo miran i ujednačen život.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Toni je u javnosti predstavljen kao divan, nježan i odan suprug. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno. Toni zapravo nije znao ko je ona, pošto je cijeli život proveo u Austriji i nije bio upućen u muzički svet Srbije. Oni su se u Beču upoznali uz veliku pomoć njegovog menadžera. Toni je od prvog susreta bio zaljubljen u Draganu. Oni su se godinu dana zabavljali i održavali svoju vezu, iako su bili međusobno udaljeni. Odlučili su da se vjenčaju tokom 1999. godine i to u Beču. Zbog sankcija i restriktivnih mjera, najbliža rodbina Dragane nije mogla da dođe u Beč. Dragana je bila veoma tužna zato što na njenu svadbu nisu mogli da dođu ni njeni roditelji.

Toni je bio izuzetno kreativan i romantičan, kada je u pitanju način na koji je zaprosio svoju voljenu suprugu.

Naime, Toni je zaprosio Draganu dok su čekali na semaforu. Njihov brak je uspio da iznjedri dvoje djece i to kćerku Manuelu i sina Marka. Toni je prije tri godine bio bolestan i imao upalu pluća. Dragana se tada nije odvajala od svog supruga i ona tvrdi da je to bio najgori period u njihovom braku. Njihova ljubav je beskrajna, kao i njihova međusobna podrška. Toni se i nakon dvije decenije braka ponaša kao dječak koji je do ušiju zaljubljen u svoju djevojčicu. O tome svjedoči poklon koji je Toni predao svojoj supruzi za 50. rođendan. U pitanju je bio automobil marke Mercedes, vrijednosti oko pola miliona eura.

Zanimljivo je i da Draganinog muža svi znaju kao Tonija tim imenom ga oslovljavaju a njegovo pravo ime je ustvari Antonije Bijelić, prenio je Espreso.rs bogatu i živopisnu Biografiju ovog milionera.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Potpisani ugovori o dodjeli poticaja za opstanak tradicionalnih i starih obrta

Ni Odbor za gospodarstvo nije prihvatio Izvješće HERA-e za 2021.