in

NAKON IVANOVIH OPTUŽBI, HITNO SE OGLASILA GOCA TRŽAN: Govorio je da dijete nije njegovo,sram ga bilo

NAKON IVANOVIH OPTUŽBI, HITNO SE OGLASILA GOCA TRŽAN: Govorio je da dijete nije njegovo,sram ga bilo
Slatka-Tajna.Eu

Bivši muž Goce Tržan je ponovo postao učesnik rijalitija. Protekle nedjelje se uselio u Bijelu kuću u Šimanovcima, a prije ulaska u „Zadrugu“ dao je intervju u kom je ogolio dušu i do detalja iznio sav prljav veš iz odnosa sa majkom njegove kćerke, Lene.

Pjevačica je nedavno prisustvovala jednom događaju poslije ljetnje pauze, na kome je govorila o aktuelnostima u svom životu. Pored ostalog, osvrnula se na bivšeg muža Ivana Marinkovića, koji ne prestaje da je pominje.

‒ Ne gledam televiziju, mene to i ne zanima. Na kraju krajeva, ja sam 11 godina razvedena od tog čovjeka. Više sam razvedena od njega nego što sam sa njim bila u braku. Voljela bih da postoji način da moje ime ne stoji uz njegovo jer ja nemam nikakve veze sa njim. Za mene me baš briga, ja sam navikla da plaćam cijenu svoje greške, ali mislim da mom djetetu i njenom imenu nije mjesto u rijalitiju – poručila je Goca.

Podsjetimo, razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića pratile su gnusne optužbe s obje strane. Tada je Tržanova otvoreno pričala o prijetnjama koje je dobijala od bivšeg supruga:

‒ Prijavila sam ga policiji jer mi je slao SMS poruke u kojima mi je otvoreno prijetio, vrijeđao me i uznemiravao, i to ne prvi put. Čuvam mnogo materijala koji je preodvratan da bi se prepričavao. Između ostalog, u posljednjim porukama koje sam od njega dobila poručio mi je da će mi odsjeći ruke i iskopati oči, a kako je dotični sklon alkoholu, osjetila sam se ugroženom i prijavila ga.

Marinković već četiri godine nema nikakav kontakt sa njihovom kćerkom, Lenom koja oca ne želi da vidi nakon što se posvetio rijaliti šou-programima.

Goca je svojevremeno govorila kakav je njen bivši suprug otac i zašto se Lena u potpunosti okrenula Raši kojeg doživljava kao jedini muški autoritet:

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvjedoče mnogi naši prijatelji. Govorimo o ocu koji je rekao da nije u situaciji da uzima svoje dijete. O ocu koji je potpisao puno starateljstvo ovoj majci. O ocu koji pune dvije godine nije pitao ima li dijete šta da jede i treba li joj šta. O ocu koji mi je slao poruke u kojima me optužuje da sam ga na prevaru uvukla u brak i u kojima konstatuje da dijete vjerovatno nije njegovo. O odgovornom ocu koji nema posao, koji provodi dane na sumnjivim mjestima i često smrdi na alkohol kada preuzima dijete. O ocu koji po svaku cijenu želi da ocrni ženu koja mu od svog imena i prezimena hrani dijete. O ocu koji je iz dječije kasice prasice uzeo pedeset eura kada je odlazio od kuće. O ocu koji je bez mog znanja pokušao da pozajmljuje novac od mojih prijatelja ko zna za šta. O ocu koji nas je ostavio bez prebijene pare. Sram te bilo, Ivane Marinkoviću!

(Express/Svet)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DOK SIROTINJU HAPSE I BIČUJU: Bogati Saudijci će u megagradu Neom biti posluživani alkoholom na na plaži otoka

DOK SIROTINJU HAPSE I BIČUJU: Bogati Saudijci će u megagradu Neom biti posluživani alkoholom na na plaži otoka

„Polomio sam telefon kada mi je Miško rekao gdje prelazim“

„Polomio sam telefon kada mi je Miško rekao gdje prelazim“