in

Ivanu neće niko! Sanja i Ksenija opet nastupaju zajedno

Ivanu neće niko! Sanja i Ksenija opet nastupaju zajedno
Slatka-Tajna.Eu

Sanja Vučić i Ksenija Knežević pogazile su svoju riječ da će se, nakon što im istekne ugovor u grupi Hurricane, neko vrijeme odmarati od mnogobrojnih obaveza koje su imale prethodnih godina.

Njih dvije su već uveliko počele da zakazuju nastupe, dok treću članicu grupe Ivanu Nikolić još niko nije angažovao da pjeva.

Naime, iako je Sanja više puta izjavila da će se više posvetiti autorskom radu, ona će tokom oktobra imati više nastupa po regionu i dijaspori, a na nekom od njih će se sresti, a vjerovatno i zapjevati sa kćerkom Nenada Kneževića Kneza. Kako saznajemo, dok zasad nema zime za Sanju i Kseniju, Ivana je u problemu. Iako se nadala da će, na konto stare slave, i ona imati pozive za gostovanja, to dosad nije bio slučaj. Da bi ipak i ona ostala dio šoubiznisa, Nikolićka trenutno snima prvu solo pjesmu, s kojom će se vratiti na estradu i nastavi tamo gdje je stala sa “uragankama”. Ona ne odustaje i vjeruje da će i kao samostalni izvođač postići uspjeh, kao što je to bio slučaj dok je bila članica grupe.

– Sanja i Ksenija su baš tražene. Sanja posebno, jer svi znaju da ona pjeva sve savršeno. Što se kaže, od Silvane do Nirvane. Iako je rekla da će se prvenstveno baviti autorskim radom, ona je brzo shvatila da to neće biti dovoljno, pa je odmah prihvatila sve pozive za gostovanja po regionu. Zasad već ima nekoliko zakazanih svirki, a na nekim od njih će pjevati zajedno s Ksenijom. One nisu angažovane zajedno, već svaka posebno. Obadvije imaju svoj repertoar, a bit će zanimljivo vidjeti da li će se na sceni možda pojaviti i zajedno, kako bi otpjevale neke od svojih starih hitova. To nije isključeno, jer se i na plakatu kojim se najavljuje njihovo gostovanje njihova imena navode zajedno, jedno s drugim. Vučićevoj je oktobar skoro cijel popunjen, pa će tako najprije pjevati u jednom klubu u Parizu, kada nastupaju i Dragana Mirković i Breskvica, a nekoliko dana kasnije će se na jednom festivalu u Podgorici naći zajedno s Ksenijom, gdje će isto veče pjevati i Aca Lukas i Edita Aradinović – prenose mediji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za razliku od njih dvije, Ivana ima drugi plan.

– I Ivana se nadala da će imati poziva za nastupe nakon što je završila s grupom. Ipak, to nije bio slučaj. Shvatila je da nešto mora da uradi po tom pitanju i da se od stare slave ne živi. Ovih dana je u studiju, priprema pjesmu. Ona se nada da će pjesma biti pravi hit i da će uz novi repertoar koji priprema i ona nastaviti tamo gdje je stala sa Sanjom i Ksenijom – prenose mediji.

(express/kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kupio sam OnlyFans Mace Diskrecije da vi ne biste morali…

Kupio sam OnlyFans Mace Diskrecije da vi ne biste morali…

Svjetska banka: Značajno podizanje kamatnih stopa moglo bi izazvati recesiju u 2023

Svjetska banka: Značajno podizanje kamatnih stopa moglo bi izazvati recesiju u 2023