in

Ovako je Luna znala da ima tumor na dojci: Osjećala je ove simptome i odmah zakazala operaciju

Slatka-Tajna.Eu

Luna Đogani nedavno je operisala tumor na dojci, a bivša rijaliti pobjednica sada je otkrila detalje intervencije.

Kako je Đoganijeva priznaje, sam Bog ju je pogledao, pa je na vrijeme otišla na pregled.

Luna Đogani operisala lijevu dojku: Njena majka se borila sa sličnom opakom bolešću

-Nešto mi je govorilo da treba da odem kod ljekara. Generalno sam ozbiljna po tom pitanju, ali ovo je bio neki unutrašnji nemir. I dobro je da sam to uradila. Doktor mi je otvoreno rekao da imam benigni tumor na dojci i da, kako analize pokazuju, ne moram odmah da ga odstranim, ali da ću za neku godinu morati. Nisam htjela da rizikujem i razmišljam šta se dešava u mom organizmu, nego sam odmah zakazala operaciju i poslije dva dana je sve bilo gotovo. Znala sam da imam genetsku predispoziciju, jer su i mama i baka imale isti problem – ispričala je Luna.

Lunin drug je rekao da je sve ovo iako se bivša zadrugarka trudi da bude jaka, za nju bilo jako stresno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Nažalost, skoro svi u Luninoj porodici sa ženske strane su imali taj problem. I ona se zato jako plašila i išla kod ljekara na redovne kontrole. Ona kroz majčinu priču zna kakve je sve muke prolazila Anabela, kojoj je tumor otkriven kasnije, pa je poslije hiruškog zahvata skoro pet godina bila na hormonalnoj terapiji. Luna se sve ove godine trudila da pokaže da je super, ali kao da nam je indirektno govorila da zna šta je čeka, samo da od njene ažurnosti zavisi u kojoj će fazi taj problem biti otkriven.

-Na sreću, sve je odrađeno na vrijeme, tako da sada neće imati nikakve probleme, a ni posljedice i nastavit će normalno da živi, a riješila se jedne velike muke. Anabeli je, pored Marka, bilo najteže. Ona je baš strepila kako će sve da protekne. Nažalost ona je išla onim težim putem, ali je i u njenom slučaju sve ispalo super – ispričao je izvor.

(Express/Espresso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Alkaras osvojio US open i ispisao istoriju

Podgorica peti najzeleniji grad Europe / Bljesak.info