in

Mihajlović: Ratnici na tastaturi, a čestitaju mi na ulici

Slatka-Tajna.Eu

Mihajlović je prošlo ljeto proveo u bolnici kako bi nastavio liječenje od leukemije koja mu je dijagnosticirana drugi put u tri godine.

Bologna je imala težak početak sezone sa samo dva boda u četiri utakmice, a njegova kćerka uzvratila je trolovima na društvenim mrežama koji su vrijeđali njenog oca .

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Moja kći je odgovorila na uvrede koje nemaju veze s nogometom. Oni su isti oni koji se kriju iza tastature i pozdravljaju me i čestitaju mi kad se sretnemo na ulici”, rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare, a prenosi Gazzetta.

“Nemam račune na društvenim mrežama. Kći mi je jučer pokazala šta su napisali. Ja sam na to navikao, moje kćeri malo manje”, dodao je.

“Uznemirene su kada ljudi pišu neke stvari o njihovom ocu. Kad neko prijeđe crtu, moramo uzvratiti”, istakao je srbijanski stručnjak.

“Osvojili smo dva boda u četiri utakmice i znamo da moramo učiniti više. Međutim, ti rezultati ne štete našem samopoštovanju. U svakoj utakmici smo bili u igri, stvarali prilike za gol, ali na kraju nismo zabili”, objasnio je trenutnu krizu svog tima.

Bologna sutra gostuje kod Spezije na stadionu Picco od 15 sati i biće to prilika za prvu pobjedu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OGLASILA SE PJEVAČICA NAKON POROĐAJA: Sprema se veliko slavlje

Igrač iz Lukavca osvojio više od 200.000 KM! / Bljesak.info