in

Ovako danas izgleda Severinin ljubavnik sa jahte

Slatka-Tajna.Eu

Njih dvoje su se 2004. godine našli u centru skandala.

Pjevačica Severina Vučković ovih dana se našla u centru skandala nakon što je privedena u policiju zbog sukoba sa svojom sestrom Marijanom.
Između sestara je, nakon svađe, došlo do fizičkog obračuna u stanu njihove majke Ane, a ovo svakako nije prvi skandal koji se vezuje za pjevačicino ime.

Svakako jedan od najvećih je onaj koji se dogodio u maju 2004. godine kada je u javnost isplivao njen jedanaestominutni intimni snimak.

Tako je čitav region imao priliku da vidi njen intimni odnos sa tadašnjim partnerom Milanom Lučićem, a sve je snimljeno na jednoj jahti.

Da skandal bude veći, ona je u tom trenutku bila vjerena za Srećka Vargeka, dok je Lučić bio oženjen, a pisalo se i da mu je žena tada bila trudna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Severina i Lučić vezu su, navodno, započeli 2000. godine, a raskinuli su je ubrzo nakon što je snimak njihovog se*sualnog odnosa završio u javnosti, kada je pjevačica shvatila da on nikada neće napustiti svoju porodicu.

Lučić se 2017. godine našao u centru još jednog skandala. Naime, tada je sa još nekoliko osoba uhapšen pod sumnjom da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju.
A evo kako on danas izgleda.

(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mjere štednje u Evropi – Business Magazine

Kenanova raja iz Breze u Kelnu: Kameni je sila, vidjet ćete danas (FOTO/VIDEO)