in

Haris Džinović napravio haos kada je saznao da mu je kćerka sa Voyageom

Slatka-Tajna.Eu

Haris pobijesnio kada je saznao da mu se kćerka Đina zabavlja s Mihajlom Veruovićem Voyage.

Inače, ovo je jedan od dva razloga zbog kojeg mladi par danima pokušava da demantuje vezu. Osim što se Džinović protivi njihovoj ljubavi, i reper želi da u javnosti glumi slobodnog momka zbog velikog broja tinejdžerki koje su njegovi najveći fanovi.

  • Otkad su se pojavile fotografije s njihovog dejta na Gardošu, Voyage i Đina su baš u problemu. Nije im jasno kako ih je neko uslikao kad su jako vodili računa da ih neko ne vidi. Ali ljubav se ne može sakriti. Zato su se dogovorili da ne priznaju vezu i da i dalje tvrde da su samo drugari. Ipak, u kući Džinovića je nastala prava drama kad je Haris saznao da mu se kćerka zabavlja s mladim pjevačem. Žestoko ju je iskritikovao i rekao da to mora odmah da prestane i da neće da čuje za to da se njegova kćerka zabavlja s pjevačem. Ona mu se pravdala da to nije istina i da su oni samo prijatelji, ali Harisa uopšte nije ubijedila u to. Tada mu je i postalo jasno zašto je ove godine odlučila da ne ide s majkom Melinom na Azurnu obalu, koju obožava, već da ostane u Beogradu – piše espreso.
  • Haris je poludio. On je jedva prihvatio i Đininog bivšeg dečka, fudbalera Andreja Đurića, i to njihovo javno eksponiranje veze, što se njemu nikada nije sviđalo. Sada, kada je saznao da mu se mezimica zabavlja s pjevačem, odlijepio je načisto. Ona je odmah javila Vojažu kakva joj je situacija u kući i da moraju da se potrude da sve uvjere da među njima nema ničeg više od prijateljstva. Zato je Vojaž i rekao da im priče o tome da su njih dvoje partneri stvaraju problem na ličnom planu i da oni imaju porodice i prezimena koje stoje iza njih i čiji obraz moraju da sačuvaju, dok je Đina rekla da više nema navodnog dečka, o kome je pričala, kada je za Mihajla rekla da su samo “bata i seka”. Osim toga, Voyage je shvatio da je za javnost bolje da ne priznaju vezu, jer smatra da će zbog nove djevojke izgubiti veliki broj ženskih fanova, koje čine njegov najveći dio publike i koje su lude za njim – objašnjava izvor portala espreso.

Ipak, da je, za razliku od Džinovića, porodica Veruović odlično prihvatila Đinu, vidjelo se i po tome što su Voyageova majka Žana i ona zajedno došle na premijeru prve epizode serije “U klinču”, gdje su svi komentarisali kako se lijepo slažu i da je ona oduševljena sinovim izborom djevojke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/espreo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pogba platio 100.000 evra reketašima

Tri simptoma nesanice kao znak upozorenja