in

SVEMIRSKA BOMBA! Džehverovićeva napravila opštu pometnju izazovnim kostimom

SVEMIRSKA BOMBA! Džehverovićeva napravila opštu pometnju izazovnim kostimom
Slatka-Tajna.Eu

Sinoć se održalo drugo veče muzičkog festivala “Music Week”, a jedan od izvođača bila je i pevačica Teodora Džehverović, koja je prije svog nastupa davala izjave okupljenim medijima, ali je njen stajling svakako bio u prvom planu.

Naime, popularna Džehvi, kako je njena publika zove, pojavila se svemirskom kostimu, koje je, malo je reći, sve prisutne ostavio bez teksta. Teodora je za potrebe svog nastupa na sebi imala plavo – bijelo odijelo i kiborg naočare, dok je na leđima imala “krila” u obliku drona.

Na pitanje odakle inspiracija za ovakav kostim, pjevačica je otkrila da uvijek razmišlja o novim idejama, kako bi svojoj publici ponudila najbolju verziju sebe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mnogo mi je drago što je bukvalno svako ko me je video bio u fazonu: “Vau, šta je ovo?!” To je mnogo teško kada je neko kao ja već par godina na javnoj sceni, stvarno sam se trudila da u svakom projektu dam nešto novo od sebe, tako da sam se time i vodila. “Šta je to novo što ja mogu da dam od sebe, a i novo kod nas”, jer ne možemo da izmislimo toplu vodu, to je činjenica, tako sam razmislila i rekla sam “sajber” – tako vidim sebe, takvu poruku želim da pošaljem i mislim da smo odradili brutalan posao – ističe Teodora.

(express/pink)

The post SVEMIRSKA BOMBA! Džehverovićeva napravila opštu pometnju izazovnim kostimom appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pohovani punjeni patlidžan i paprika

Pohovani punjeni patlidžan i paprika

Vinko Marinović novi trener Borca

Vinko Marinović novi trener Borca