in

Kasandra je posljednji put viđena na ovom mjestu: Život pjevačice je bio obavijen velom misterije

Slatka-Tajna.Eu

Prepoznatljiva po futurističkom stilu, specifičnoj boji glasa, ali još uvijek se priča o njenom životu od koga mnogo prave teorije zavjere.

Po nekima bila je ludo zaljubljena u starijeg čovjeka koji je obmanjivao, neki tvrde da je oslijepila i da pati jer nije postala majka.

Vijesti o smrti Davorke Ručević, poznatije pod umjetničkim imenom Kasandra, obišle su region. Kako su prenijeli mediji, Kasandra je preminula 3. decembra 2021. godine u 55. godini, a tužne vijesti je potvrdila njena majka Darinka.

Proteklih godina hrvatski mediji brujali su o njenom životu, ali i potpunom “nestanku” iz javnosti, budući da je posljednji put viđena davne 2004. godine.

Po nekim pričama, Kasandra je bila ludo zaljubljena u starijeg čovjeka koji je obmanjivao, dok drugi tvrde da je oslijepila i da pati, jer nije postala majka. Kasandra je posljednji put viđena u Zagrebu 2004. godine na jednoj promociji, mediji su od tada pokušavali da saznaju nešto više o njenom životu nakon potpunog povlačenja iz medija.

Navodno su neki došli do njene majke koja im je ispričala da je pjevačica 2008. godine imala vanmateričnu trudnoću i da se povukla iz javnosti nakon tragedije.

(Express/Puls)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Čovjek u kojeg se navijači Barcelone kunu ne bi odbio Real i to sve zbog tandema iz snova

“Roditelji nas mlade različitih nacionalnosti drže dalje jedne od drugih”