in

“EXPRESS” NA PREMIJERI SERIJE “U KLINČU” U BEOGRADU: Djevojčice oblijetale oko Voyaga, a Đina ga čuv

“EXPRESS” NA PREMIJERI SERIJE “U KLINČU” U BEOGRADU: Djevojčice oblijetale oko Voyaga, a Đina ga čuv
Slatka-Tajna.Eu

U četvrtak 25. avgusta u MTS dvorani u Beogradu premijerno je prikazan prva epizoda televizijske serije „U klinču“ u kojoj pored velikih glumačkih imena Nikole Koje i Branke Katić, igra i regionalna muzička zvijezda Mihajlo Veruović Voyage. Zbog njega su mnoge djevojčice pohrile u nekad čuveni Dom sindikata da bi ga vidjela i pokušale da se slikaju sa njim.

Đina s drugaricom i Voyageovom mamom

Za razliku od nekih nadobudnih zvijezda koje opije slava te izbjegavaju takve stvari, Voyag je bio vrlo ljubazan i nije odbio nijednu obožavateljku. Skoro sve vrijeme on je bio pod budnim okom Đine Džinović, kćerke Harisa i Meline Džinovića. Ona je na premijeri bila u društvu njegove majke, pa bi to mogao biti posredan dokaz da Mihajlo i Đina uživaju u ljubavi.

Za veliki broj predstavnika medija Voyag se usredsredio da prije svega odgovori na pitanja vezana za televizijsku seriju u kojoj debituje kao glumac.

Kad mi je ponuđena uloga Aljoše u početku sam bio više pesimista nego optimista! Jer, neko ko nikad nije glumio u životu, pa mu kažete ’evo sad ćeš da glumiš i bićeš u kadru sa najvećim našim profesionalcima’, kako može da reaguje i da se osjeća?! To je kao, naprimjer, da uzmete neko dijete iz najudaljenijeg sela i kažete mu: sad ćeš da igraš fudbal u Crvenoj zvezdi. Tako sam se i ja osjetio i nisam baš bio sto posto spreman da ću odgovoriti zadatku, ali uz pomoć Nikole, Branke i ostatka ekipe, nadam se da sam uradio dobru stvar.

Pošto u filmu igra muzičara, ono što je i u životu, kaže da mu je bilo lakše da uđe u lik i ostvari ulogu. „U nekim momentima čak i nisam igrao tog Aljošu, nego sebe, pošto sam u svom životu imao nekih sličnih situacija u kojima se on nalazio u seriji. To mi je baš dosta značilo“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Poslije ove uloge i sigurno dodatne popularnosti Voyag bi se mogao naći pred dilemom, šta on želi – da li da bude pjevač ili glumac?!

Biću vjerovatno i jedno i drugo. U muzici sam već ostavio malo ozbiljniji pečat, tako da mi je muzika primarna stvar, ali i gluma je nešto što me cijeli život zanima i ako se publici ovo dopadne i bude novih ponuda od producenata i reditelja, eto mene opet u glumačkim vodama, zašto da ne?!

Svečanoj premijeri prve epizode prisustvovala je većina mladih glumaca koji igraju u njoj, predvođena starijim kolegama Svetlanom Bojković i Nebojšom Dugalićem, dok su Nikola Kojo i Branka Katić izostali zbog drugih obaveza. Serija „U klinču“ počinje da se emituje na Radio televiziji Srbije 29. avgusta, a mnoge televizije u regionu su već izrazile želju da je takođe emituju. Dvije prve epizode su nedavno pretpremijerno prikazane u okviru „Sarajevo film festivala“.

Tekst i foto: Slavica Danilović

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Novi trend koji će sigurno olakšati posao šminkerima

Novi trend koji će sigurno olakšati posao šminkerima

Nadal u Njujorku pričao o svojoj dugovječnosti

Nadal u Njujorku pričao o svojoj dugovječnosti