in

“DJECA SU MOJA TERETANA” Jelisaveta Orašanin u kupaćem pokazala stomak nakon dva porođaja

Slatka-Tajna.Eu

Jelisaveta Orašanin provela je nekoliko dana na odmoru u Grčkoj, a na njen izgled u kupaćem kostimu niko nije ostao ravnodušan.

I poslije dva porođaja, glumica može da se pohvali tijelom bez mane, a u prvom planu bili su njeni isklesani trbušnjaci.

“Ovo je strašno kako ti izgledaš”, napisala je Jelisaveti njena vjenčana kuma Dijana Bajić, a u komentarima su se oglasile i brojne koleginice popularne glumice – Milena Radulović, Aleksandra Tomić, Vanja Nenadić, Nina Janković i mnoge druge.

Primjer jednog Jelisavetinog jelovnika izgleda ovako:

Doručak: Ovsene pahuljice i bademovo mlijeko

Užina: Dva kivija

Ručak: Grilovana piletina i špargla

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Večera: Losos sa salatom

Glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića je, uz pravilnu ishranu, uvijek fizički aktivna, a pored uobičajenih sportskih aktivnosti u tome joj pomažu i kćerka Petra (3) i sin Bogdan (1).

“Djeca su moja teretana. Ali bukvalno. Oni su moji privatni treneri. Kad sam sa njima, ne sjedam. Smatram da i to utiče na kilažu”, objasnila je Jelisaveta i dodala da joj je i “reformer pilates” mnogo pomogao da se vrati u formu.

“Ova rekreacija savršeno oblikuje tijelo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni prijeko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obje strane tijela i cjelokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a tijelo savršenije oblikuje”, otkrila je umjetnica tajnu svog izgleda.

(Express/Srbiajdanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zmajevi otputovali u Podgoricu: Slijedi veliki meč protiv Crne Gore

Zvezde Grada – Priprema pevača za naredni krug