in

Uspomena na oca: Nikad viđena fotografija Sandre Rešić i Nine tjera suze na oči

Uspomena na oca: Nikad viđena fotografija Sandre Rešić i Nine tjera suze na oči
Slatka-Tajna.Eu

Sandra Rešić ne krije da je imala teško djetinjstvo. Ona i njena majka Cica godinama su jedva sastavljale kraj sa krajem, a oca koji je u to vrijeme bio jedan od najboljih pjevača na javnoj sceni upoznala je tek kada je napunila deset godina.

– Nino je bio ekstremno dobar čovjek, sve što je zaradio dao je drugima, nama nije. Ali nisam ljuta na njega. To prvo neko vrijeme, do moje desete godine, dok se on nama nije javio nije znao ništa o meni. On je tada bio zvijezda, a mama i ja smo nastavile da živimo svoj život. Ja do desete godine nisam imala osjećaj ko je on. Kada bih ga u to vrijeme vidjela u nekoj emisiji za mene je on bio nepoznat čovjek, nisam znala ko je to – rekla je Sandra u jednoj emisiji i dodala:

– Oca sam upoznala dan pred njegovu svadbu sa drugom zvaničnom ženom. On je odjedanput pozvao i rekao mojoj majci da bi volio da me upozna. Moja mama je u početku bila izričita da se to neće desiti makar dok ja ne budem bila dovoljno velika da odlučujem o tome. Međutim, tada je imala ljude oko sebe koji su je posavjetovali da to ne radi zato što koliko god da je ljuta to nije bilo pametno da uradi. Onda je ona mene stavila u auto, otišle smo u Smederevsku Palanku i tada sam ga upoznala – priča Sandra koja se kroz suze prisjeća posljednjeg trenutka provedenog sa ocem.

– Tog dana ja sam pržila neke šnicle, juneće. Sjećam se kao da je jučer bilo, sve sam spremila i mi smo sjeli, ja na fotelji on na dvosjedu. Preko četiri sata smo slušali Vidu Pavlović i Vericu Šerifović. On je pio vodku, ja vodu. Mislim da me je pitao da li mi treba nešto, ja sam rekla ne. Bilo mi ga je mnogo žao u tom trenutku. Dva dana poslije toga, njegov menadžer me je pozvao i rekao mi je da je on preminuo. Ono što ja mogu da kažem za svog oca, možda nije bio dobar za mene, možda nije bio dobar za moju majku, ali nije znao bolje, nije mogao bolje. Sve ono što sam kasnije upoznala kod njega, on zaista jeste bio dobar čovjek – zaključila je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Svet)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Mostar godinama nije prolazan grad, imamo rezervacije već za narednu godinu”

“Mostar godinama nije prolazan grad, imamo rezervacije već za narednu godinu”

SKINULA SE NAJMLAĐA UČESNICA ZADRUGE 5: Milica Veselinović pokazala vrele obline

SKINULA SE NAJMLAĐA UČESNICA ZADRUGE 5: Milica Veselinović pokazala vrele obline