in

LEPA BRENA SA SESTROM NA JAHTI NAKON TOLIKO GODINA: Ostala je željna jer ih je rat razdvojio

Slatka-Tajna.Eu

Društvo im pravi poznata pjevačica
Pjevačica Lepa Brena je odlučila da uzme odmor kada je doputovala njena sestra iz Amerike, Faketa i ugosti je na svojoj jahti kojom plove Jadranom i uživaju u iću i piću, poznatih svjetskih proizvođača.

Lepa Brena je spakovala kofere odmah nakon slavlja, kada je njen brat Faruk oženio sina, i sestru Faketu i sestričinu odvela u Crnu Goru, gdje je usidrena njena jahta.
Brena je sve svoje boravke na jahti do sada koristila kao kratak predah između nastupa, a ovo je sada pravi odmor
Brena kada je kupovala jahtu unaprijed je razmišljala da će na njoj boraviti sa prijateljima zato je odriješila kesu i pazarila onu koja ima više soba. Brena je željna sestre koja živi u Americi, jer se nisu često viđale. Sa jedne strane zato što je Brena puno radila, a sa druge zato što Faketa nikada nije mogla da uzme dovoljno dana odmora da doputuje i bude tu neko vrijeme, prenose mediji.

Da će nadomjestiti propušteno vrijeme, postalo je jasno posljednjih dana kada se čitava porodica srela na svadbi kod Breninog bratića, nakon čega su su se Brena i sestra zaputile u Crnu Goru.

Fotografije i video snimci dovoljno govore o tome da se sestre ne odvajaju, da je Brena kao prava domaćica Faketu i njenu kćerku ugostila u luskuzu svog plovila, kojim krstare.
Na jahti uvijek ima najboljih vina i hrane iz svih djelova svijeta, koju uglavnom sprema Boba, pa se svi časte i pjevaju.

  • Prije nekoliko dana im se pridružila pjevačica Sanja Đorđević, sa kojom se Brena druži dugi niz godina. Super se slažu i “ženske priče” ne prestaju. Kupile su iste šešire pa se šale da prolaznici ne znaju ispod kojeg je Brena, pišu mediji.

Jahta ima 6 spavaćih soba, o čemu je pričala i Brena.

  • Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija – govorila je Brena, ali nije otkrila da li su tačna medijska nagađana da jahta košta 6.000.000 eura.
    Lepa Brena je svojevremeno ispričala da je ostala željna sestre, sa kojom je tek prošle godine na duži period otišla u rodno Brčko.
  • Što se tiče Brčkog, stigla je moja sestra koja je poslije 28 godina došla na duži period. Za mene je to veoma emotivna situacija zato što sam ostala željna seste i njene djece i unučića. Razdvojile smo se na silu tokom rata 1994. godine. Pokušavamo sada da nadoknadimo i provedemo što više vremena zajedno. Od svih tih destinacija otišli smo u Brčko, došao je i moj rođeni brat Faruk. Otišli smo na groblje kod naših roditelja i poslije toga smo obišli nekolio mjesta koja najviše volimo. Kada sam se slikala pored Save, sjetila sam se da sam sa 11, 12 godina preplivavala tu Savu i da je to preplivavanje mnogo opasno zbog brojnih virova, ali sreća moja da roditelji nisu znali jer ne znam kako bih preživjela da moja djeca sad odu i preplivavaju tu rijeku koja izgleda mirna, ali veoma opasna, isričala je pjevačica za medije.

(express/espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVI JE ZNAMO KAO TINU IVANOVIĆ! Ovo je pravo ime atraktivne pjevačice

Casemiro ima novi klub, poznati detalji transfera