in

SVE SPREMNO ZA 28.SARAJEVO FILM FESTIVAL: Čak 235 filmova na programu

SVE SPREMNO ZA 28.SARAJEVO FILM FESTIVAL: Čak 235 filmova na programu
Slatka-Tajna.Eu

Uoči početka 28. Sarajevo Film Festivala, u kinu Meeting Point u Sarajevu upriličeno je druženje s predstavnicima medijima te partnerima i pokroviteljima festivala.

Među njima su i Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Turistička zajednica Kantona Sarajevo te Općina Centar Sarajevo. Dobrodošlicu svima, poželio je direktor Sarajevo Film Festivala Jovan Marjanović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U ovogodišnjem programu publika ima priliku pogledati 235 filmova iz 62 zemlje u 19 programa, od čega 51 premijerno prikazani film iz naše regije u četiri takmičarske selekcije čini Sarajevo Film Festival najvećom prezentacijom kinematografija jugoistočne Evrope na svijetu. Raduje nas ponovni susret s publikom bez ograničenja, u punom kapacitetu i s gostima iz cijelog svijeta. Naša publika, gosti, bogat konferencijski program, masterclassovi sa Paulom Schraderom, Sergeiom Loznitsom, Rubenom Östlundom, Arijem Folmanom, Jasmilom Žbanić, Michelom Winterbottomom, prezentacija najboljih TV serija, pretpremijere i premijere regionalnih i domaćih naslova, projekcije u Mostaru i u drugim gradovima, Sarajevo Film Festival će učiniti jedinstvenim praznikom filmske i televizijske umjetnosti-, rekao je.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MOGU KUPITI NEKOLIKO GODINA, ALI SE NE MOGU SPASITI: Zoran Kalezić se bori sa kancerom

MOGU KUPITI NEKOLIKO GODINA, ALI SE NE MOGU SPASITI: Zoran Kalezić se bori sa kancerom

Objasnio

Objasnio