in

NAPUSTIO PORODIČNI DVORAC: Sin Dragane Mirković otišao iz roditeljskog doma

Slatka-Tajna.Eu

Činjenica da mu je majka mega popularna zvijezda dovoljna je da Marko Bijelić, sin Dragane Mirković svakim svojim potezom privlači ogromnu pažnju.

Iako se doskora nije eksponirao u javnosti te je bio prava misterija za pripadnike sedme sile, Marko je polako pustio da zavirimo u njegovu privatnost i sve češćim objavama na “Instagram” nalogu stavio do znanja da mu popularnost prija.

Sin Dragane Mirković izrastao je u mladića za primjer koji u prvi plan stavlja svoje obrazovanje, a da je stigao u Beograd i dao sebi oduška, Marko se pohvalio na društvenim mrežama.

Naime, on je na svom Instagramu objavio stori iz Beograda, a viđen je i kako se do ranih jutarnjih sati provodi na jednom beogradskom splavu. Jasno je da ni Draganina djeca nisu imuna na noćni život Beograda, pa kad god im to obaveze dozvole oni spakuju kofere i iz Beča dođu da se provedu.

Iako živi život iz snova, Marko to nikada ne potencira, a jedina naznaka luksuza jesu skupocjeni automobili u koje je zaljubljenik, te je najviše objava na njegovom Instagramu upravo sa četvorotočkašima.

(express/espreso)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovaj sastojak daje tijestu svježinu i mekoću

Nije znala da oguli krastavac u Zadruzi, a pogledajte kakva je sada domaćica!