in

TANDEM SNOVA: Zorana Mićanović i Mili nižu uspjehe i milionske preglede

Slatka-Tajna.Eu


Zorana Mićanović učesnica prošle sezone takmičenja ”Zvezde Granda” sa samo 17 godina ne prestaje da obara rekorde kada je riječ o njenoj tek započetoj muzičkoj karijeri.

Njen prvijenac ”Sikter” koji je izbacila zahvaljujući nekadašnjem mentoru Aleksandru Miliću Miliju osvojio je region i postao mega hit, a trenutno broji preko 23 miliona pregleda na Youtube-u.

Međutim, ni njena druga pjesma ”Poljubi me kad sam pijana” nije ništa manje popularna iako joj je trebalo za nijansu više vremena da nađe svoj put do srca publike, a Mićanovićeva se pohvalila novim uspehojm ove numere.

– Prvi milion! Idem dalje još jače – napisala je pjevačica na Instagramu i na objavi označila svog producenta i kompozitora Aleksandra Milića, koji potpisuje i ovu pjesmu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Od saradnje sa njim Zorana ne planira da odustane i tvrdi da samo uz profesionalca poput Milija može izgraditi ozbiljnu i kvalitetnu muzičku karijeru.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novi Grad Sarajevo: Potpisani ugovori sa 33 početnika u biznisu za sufinansiranje troškova

RAT UŽIVO: Zelenski smijenio još jednog visokog dužnosnika, agresori raketirali dječije igralište, Rusija laže o napadu na Odesu…