in

BUKTI RAT IZMEĐU MAJE MARINKOVIĆ I JOVANE JEREMIĆ: “Ona je iz sela izašla, a selo iz nje nikada neće”

Slatka-Tajna.Eu

Rat između Maje Marinković i Jovane Jeremić ne prestaje, a starleta je sada ponovo podijelila voditeljicinu fotografiju uz opis na koji ona neće ostati imuna.

Jovana Jeremić govorila je o skandalu Maje Marinković, njenom potezu da zavede muža Aleksandre Subotić i rekla da je “pala u njenim očima”, kao i da su žene “ljubavnice zbog para, automobila i frustracije”.

Međutim, ove riječi su povrijedile Maju, pa je ona na svom Instagram profilu žestokim riječima uzvratila, njihov nema kraja konstantno jedna drugu prozivaju. Maja je ponovo okačila Jovaninu fotgrafiju uz specifičan opis.

Dobro Jutro, mnogo mi je drago da platim kartu za kvalitetnu predstavu u Cirkusu, nego da gledam i komentarišem jeftinu promiskuitetnu voditeljku koja se poziva na druge ljude. Mislim da se mnogo bolje snalazi u starom “cirkusu” tamo gdje je navika. Možda je ona iz sela izašla, ali selo iz nikada neće. 20 – ak klovnova ne mogu da joj pariraju. Slažem se da joj jezik sječe jače id bilo kog mača, ali isključivo od struka na gore – napisala je Maja Marinković na svom Instagram profilu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RJEŠENJE ZA GORUĆI PROBLEM ZBRINJAVANJA INFEKTIVNOG MEDICINSKOG OTPADA

Otvoren Pelješki most – N1