in

Konačno u BiH – ZooDirect premium brendovi hrane za pse i mačke

Konačno u BiH – ZooDirect premium brendovi hrane za pse i mačke
Slatka-Tajna.Eu
Konačno u BiH – ZooDirect premium brendovi hrane za pse i mačke

“ZooDirect group” je francuski proizvođač premium hrane za ljubimce i uspješno posluju još od 1995. godine. Usmjereni su na proizvodnju pravilno izbalansirane ishrane bez štetnih sastojaka i aditiva, koja osim prehrambenih ima i izrazito blagotvorna djelovanja na zdravstveno stanje ljubimca.

Da bi Ijubimac bio zdrav i razigran potrebni su mu raznovrsni i uravnoteženi obroci koji sadrže osnovne hranjive tvari, vitamine, minerale, visoko kvalitetne bjelančevine, te lako probavljive ugljikohidrate. 

Stručnjaci iz ZooDirecta na osnovu naučnih istraživanja godinama pažljivo razvijaju specijalizirane recepte na osnovu dobi, mase, fizičke aktivnosti i rase ljubimca, što je bez sumnje njihove brendove plasiralo u sami vrh evropske i međunarodne potražnje.

Proizvodnja se vrši u EU, odakle je i porijeklo sirovina, a sve pod strogo kontroliranim uslovima kvalitete. Zoodirect time uspješno zadovoljava “IFS” (International Food Standard) međunarodne standarde kvalitete, koji predstavljaju globalnog regulatora standarda kvalitete i bezbjednosti ishrane, te kompetentnosti proizvođača. Na svim tržištima na kojima su prisutni globalno njihovi proizvodi imaju ujednačen standard, a zasigurno će naći mjesto i u zdjelama naših ljubimaca.

Asortiman sa njihova 4 globalno prepoznatljiva brenda i preko 30 premium proizvoda napokon je STIGAO U BIH!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ZooDirect će pokušati BH tržištu ponuditi alternativu za veliki broj precijenjenih brendova niske kvalitete, te često nepogodnih za zdrav razvoj i probavu naših najdražih prijatelja.

Fokusirani na kvalitet i prirodne potrebe ispred profita, ZooDirect brendovi će pokušati osvojiti srca i BH ljubimaca.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto je Vulinu zabranjen ulazak u Hrvatsku?

Zašto je Vulinu zabranjen ulazak u Hrvatsku?

Savršena ishrana za žene preko 50 godina

Savršena ishrana za žene preko 50 godina