in

Otkriven uzrok smrti jutjuberke Kike Đukić! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično djelo, u vezi sa okolnosti pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić, zvane Kika 8. decembra 2021. godine.

– Odluka je donijeta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom dr.gom MDMA i lijekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoub.stvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere – potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, utvrđeno je da je poznata srpska influenserka Kika dva puta prije nego što je presudila sebi pokušala da se ub.je tako što je čak dva puta skočila sa Brankovog mosta.

– Ona je liječena na klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” i to prethodne godine, kada se i ubila – otkriva izvor Kurira.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Oproštajne poruke, kako dodaje, Kika je ostavila na kompjuteru u sobi u kojoj je njeno tijelo i pronađeno, a bile su adresirane na nekoliko osoba. – Takođe, nije utvrđeno da je bilo ko bio sa njom u stanu u trenutku kada se ubila. Sve okolnosti Kikine smrti potvrđuju da je izvršila samoub.stvo – zaključuje sagovornik Kurira iz istrage.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mamići u Hercegovini žive kao kraljevi: Zoran kupio luksuzni stan u Mostaru, Zdravko gradi vilu u Ljubuškom

Požar u Sloveniji gasi 1000 ljudi, pomažu naši vatrogasci i kanader