in

KOMENTARA NIJE NEDOSTAJALO: Maja Šuput pokazala kako joj je suprug posijedio

Slatka-Tajna.Eu

Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom još uvijek uživa na Pagu, gdje su iznajmili i brod kojim su otišli do obližnjih Oliba i Silbe.

Nevjerovatna tirkizna boja svuda oko njih, pijesak u moru i netaknuta priroda nisu ostavili ravnodušnim ni pjevačicu. Iako su već proputovali mnoge svjetske destinacije, uvijek nađu sjajna mjesta za odmor.

Supružnici trenutno uživaju na Pagu sa sinčićem Bloomom, a kako bi imali mir, umjesto na prekrcanim novaljskim plažama, odlučili su unajmiti gliser kojim su se uputili na obližnje otoke . Upravo na Olibu Maja je snimila i fotografiju na kojoj su najvažniji muškarci u njenom životu.

Nenad sjedi na rubu glisera i ima noge spuštene u more, dok mu Bloom sjedi u krilu, drži se za brodsku ogradu i gleda u daljinu. Mnogima je za oko zapeo i detalj da otac i sin imaju iste kupaće hlačice, a onda je Maja skrenula svima pozornost na nešto sasvim drugo.

Fino nam je tatica posijedio- napisala je pored dviju objavljenih fotografija, nakon čega su se krenuli nizati komentari.

-Promjenio frizera koji mu je fulao boju, pa šta sad srebrni su uvijek u modi’. E draga Majo to je poseban šarm, pazi,… budi oprezna da mu se neka ne prišulja-pisali su joj.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pjanić objavio prvu fotografiju s tek rođenim sinom i oduševio fanove na Instagramu

Blidinje: Požar se širi prema Masnoj luci i vikend-naseljima / Bljesak.info