in

UZ SAVJETE NUTRICIONISTE: Milica Todorović zanosnija nego ikad

UZ SAVJETE NUTRICIONISTE: Milica Todorović zanosnija nego ikad
Slatka-Tajna.Eu

Milica Todorović je dokaz da lijepoj ženi sve lijepo stoji, pa i pokoji kilogram viška.

Pjevačica se ugojila tokom korone, jer je stresan život i trčanje sa nastupa na nastup, zamijenila potpuno drugim ritmom, bez žurbe i sa dosta slobodnog vremena.

Opuštanje je uzelo svoj danak pa se pjevačica, koja je oduvijek bila mršava, ugojila. Kada je na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu mnogima je bilo jasno da je Milica ozbiljno počela da radi na svom izgledu. Trbušnjaci su bili isklesani, noge zategnute, a linija besprijekorna. Mnogi su pomislili da Milica ne izlazi iz teretane, ali situacija je malo drugačija.

– Trenutno ne treniram zbog toga što mi je ljeto baš radno i ‘živim na točkovima’ i nemam vremena za trening, ali prije početka ljetne turneje sam imala personalnog trenera i sa njim sam vježbala – rekla je Milica koja je oko ishrane zatražile pomoć nutricioniste.

– Što se ishrane tiče, kod nutricioniste sam već nekoliko godina. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na režim – rekla je Milica i otkrila da je za njenu besprijekornu liniju ipak zaslužan dobar metabolizam.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Lako mršavim pa se ne opterećujem mnogo – bila je iskrena pjevačica, koja je nedavno priznala da ima problem kao i većina žena.

– Još uvijek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam seksi. Nisam presretna što sam se ugojila, jer sam cijeli život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lijepo osjećam – rekla je pjevačica.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Napravite domaći kečap, trik u jednom sastojku

Napravite domaći kečap, trik u jednom sastojku

Izet Fazlinović(LZN) najjače provale.. No.30 by Mustafa Nadarević

Izet Fazlinović(LZN) najjače provale.. No.30 by Mustafa Nadarević