in

KONAČNO IZLIJEČIO KOLJENO: Mujo Isanović prohodao u Sarajevu

Slatka-Tajna.Eu

Poznati bh. pjevač narodne muzike Mujo Isanović skoro cijelo ljeto provodi u BiH, a najveći dio u Sarajevu. Tu se Mujo druži sa njemu dragim ljudima, prođe često Baščaršijom, a onda mu treba skoro više od sat vremena da stigne do cilja gdje je krenuo, jer ga mnogi prepoznaju, zaustavljuju, žele sa njim da koju progovore.

Mujo je i prije ratnih dešavanja u BiH bio gradska “faca”, a to je ostao i danas, bez obzira što više decenija živi u Njemačkoj. I ovaj put planirani su mnogobrojni nastupi širom BiH, ali prije toga morao je Mujo “na remont”. Naime, kako je dugogodišnji sportaš, pa mu je pored pjesme sport odmah rame uz rame sa istom, vremenom je imao i neke ozljede, a ponajviše mu je stradalo koljeno. Tako je Mujo dolazak u Sarajevo iskoristio da posjeti ortopedsku ordinaciju doktora Tarika Muharemovića, kojem, kako nam je rekao, najviše vjeruje.

-Doktora Muharemovića zaista izuzetno cijenim i poštujem prvo kao čovjeka i dobrog insana, pa onda naravno i kao vrsnog ortopeda. Veoma je teško naći dobrog ortopeda, a ja sam Bogu hvala našao. Nakon intenzivnog pregleda, dobio sam i terapiju, a jedna od njih je i injekcijom, koju dobivam direktno u koljeno. Nije bilo baš jednostavno, ali navikao sam ja i na gore stvari u životu.

-U ordinaciju sam došao šepajući, a iz nje sam izašao kao preporođen. Bez bolova i sa pokretljivošću jednog dvadesetogodišnjaka – rekao nam je Isanović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Bato Šišić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Salihamidžić završio sjajan posao: Navijači Bayerna mogu odahnuti

Twitter podnio tužbu protiv Muska, žele ga prisiliti na dovrši preuzimanje